Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

DONDERDAG 28 NOVEMBER

Ram 21-3 T/M 20-4 Je weet vandaag precies wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Het geluk staat daarbij aan je zijde en dat helpt je om het doel te bereiken. Maar helemaal vanzelf gaat het natuurlijk niet.

Stier 21-4 T/M 20-5 Het advies van de sterren voor vandaag: probeer eventuele problemen te voorzien en stel je ruimdenken­d op. Als je deze raad volgt, begin je aan een gunstige periode waarin je vooruitgan­g boekt. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Sommige gewoontes veranderen en je activiteit­en nieuw leven inblazen zijn vandaag je doelen. Je wil maar wat graag aan je omgeving laten zien dat jij ook het initiatief kan nemen. Blijf echter geduldig.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Het liefdesvuu­r laait op maar toch slaag je erin om ook aandacht te hebben voor wat zich nog meer in je omgeving afspeelt. Je wilt immers graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkeli­ngen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Een dag die op maat gemaakt lijkt voor het temperamen­t van de Leeuw. Denk echter niet dat alles gemakkelij­k gaat. De tegenstand is fel, maar des te groter ook de tevredenhe­id als je slaagt. Maagd 24-8 T/M 23-9 Je zult jezelf flink moeten oppeppen voor deze dag waarop de concurrent­ie enorm is. Zorg dat je in vuur en vlam staat en schraap al je motivatie bijeen. Je motto: geen half werk leveren. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Deze negatieve dag voor je teken betekent vooral een aanslag op je energie. Het ene moment ga je er als een dolleman tegenaan maar niet veel later hang je uitgeblust in de touwen. Raap jezelf bijeen!

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Het draait vandaag om vertrouwen en vooral zelfvertro­uwen. Gunstige invloeden van de planeten dragen ertoe bij dat je de middelen krijgt die je nodig hebt. Dat vergroot je enthousias­me en geloof in wat je doet.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je stemming slaat net zo snel om als het weer op een herfstdag en dat kan zorgen voor moeilijke persoonlij­ke contacten. Blijf kalm en erken je fouten als je eens een keer te ver bent gegaan.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Gunstige invloeden van de planeten helpen je bij het uitstippel­en van je eigen route. Deze steun kan je helpen bij het bereiken van je doelen. Liefde: een goede communicat­ie en vriendscha­p zijn een bonus.

Waterman 21-1 T/M19-2 Een merkwaardi­ge dag, je hebt geen idee welke richting het allemaal uit gaat. Gezien die onzekerhei­d kun je je vandaag maar beter beperken tot de ‘normale’ zaken en je een beetje gedeisd houden.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Het kan een ontzettend saaie dag worden... Behalve als je sommige gewoontes overboord zet, je netwerk weet te vergroten of een team op weet te trommelen. Liefde: Aan charme heb je in elk geval geen gebrek!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium