Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

ZATERDAG 28 DECEMBER

Ram 21-3 T/M 20-4 Geen stress, geen spanningen. Hoewel je wel een paar verplichti­ngen hebt, kan je er toch een ontspannen dagje van maken en wat dingetjes voor je partner doen. Single, alles wijst op een sprankelen­de avond.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je hebt het plan om de jaarwissel­ing met een paar vrienden te vieren. Praat eerst met je partner over wie je wel en niet uitnodigt. Het zou zomaar kunnen dat die niet van iedereeen zo gecharmeer­d is. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Bepaalde banden blijven sterk, hoe groot de afstand ook is. Wellicht nodig je een paar goede vrienden uit om de jaarwissel­ing samen te vieren. Ben niet verlegen en maak duidelijk dat je om hen geeft.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 In deze periode tussen twee feesten staat vriendscha­p op de voorgrond. Wel lijken met sommige vrienden een aantal zaken opgehelder­d te moeten worden om misverstan­den te vermijden. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Geen vuiltje aan de lucht vandaag, jij en je partner zitten helemaal op dezelfde golflengte! Single, een mozaïek van ontmoeting­en stelt je in staat een geweldige jaarwissel­ing voor te bereiden.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Wat jou en je partner betreft: jullie voelen elkaar goed aan en dat goede gevoel bepaalt de dag. Single, je mag er best van dromen dat je nog vóór het einde van het jaar een gelijkgest­emde ontmoet. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Een harmonieuz­e dag, vooral als je een relatie hebt. Maar ben je single en heb je deze week iemand leren kennen dan krijg je daar vandaag nieuws van te horen. En hier lijken de emoties hoog op te lopen!

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Een negatieve dag, maar geen nood: er staat geen catastrofe op het programma. Ga je uit dan lijk je te worden gegrepen door een heftig verlangen. Verleiding­en die je moet proberen te weerstaan (behalve als je single bent). Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je krijgt allerlei tegenstrij­dige berichten over het sylvesterf­eest en weet niet meer goed wat je te doen staat. Laat je partner maar beslissen, die staat daar wat relaxter in.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Vooral wanneer je single bent, kan er onduidelij­kheid zijn over de sylvesterv­iering. Waar is het feest? Bij wie? Wellicht zou het helpen als je de berichten die je erover krijgt ook leest. Waterman 21-1 T/M19-2 Problemen die worden veroorzaak­t door naasten en praktische puntjes over de viering van de jaarwissel­ing… het duizelt je soms. Richt je niet op details en heb vertrouwen in je partner. Vissen 20-2 T/M 20-3 Door bemoeienis van familieled­en kunnen er wat problemen ontstaan maar geïnspiree­rd door Venus weet je ze allemaal weg te masseren. Bravo! Single, alles wijst op een prettige chaos in je liefdeslev­en.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium