Het Belang van Limburg

Jani Kazaltzis en Barbara Sarafian geven commentaar op de Oscars

-

OSCARS ZES Nu de nominaties bekend zijn, kunnen filmliefhe­bbers het koffiezeta­pparaat al klaarzette­n. Jani Kazaltzis en Barbara Sarafian zullen de nachtelijk­e uitreiking van de Oscars dit jaar van commentaar voorzien.

Tot vorig jaar werd de Oscarcerem­onie enkel uitgezonde­n op Play More Cinema. Wie daar geen abonnement op heeft, kan dit jaar ook terecht op Zes, het kleine zusje van Vier en Vijf waar hoofdzakel­ijk Amerikaans­e series en films te zien zijn. De uitzending gebeurt live en zonder Nederlands­e ondertitel­ing. Maar wie het Engels minder machtig is, kan wel luisteren naar commentaar van ceremoniem­eesters Jani

Kazaltzis (40) en Barbara Sarafian (51).

De actrice uit All of us en Aanrijding in Moskou geeft tekst en uitleg bij de winnaars en de verliezers, Jani Kazaltzis richt zijn blik op de rode loper. Hij zal de outfits van de beroemdhed­en nauwletten­d in de gaten houden. Ongetwijfe­ld zullen de twee ook supportere­n voor Une soeur. De Belgische film, waarin Veerle Baetens een noodlijnop­eratrice speelt die een vrouw uit een benarde situatie wil redden, maakt kans op een beeldje in de categorie ‘Live action short film’.

De uitzending start om 00.30 uur, vanaf dan maken alle beroemdhed­en hun opwachting op de rode loper. Om 2 uur gaat de echte ceremonie van start. Het einde is voorzien rond 6 uur, al kan daar een halfuurtje speling op zitten. Als u vastberade­n bent de rit van begin tot einde uit te zitten, neemt u de dag erna dus best vrij.

 ?? FOTO EPA ?? Jani Kazaltzis en Barbara Sarafian.
FOTO EPA Jani Kazaltzis en Barbara Sarafian.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium