Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 16 JANUARI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Problemen en af en toe serieuze twijfel! Toch kunnen die problemen ook weer tot iets goeds leiden omdat ze je dwingen creatief te zijn. Daarnaast is dit dé kans om je ervaring te laten zien!

Stier 21-4 T/M 20-5 Let extra goed op, de zogenaamde ”kansen” die je krijgt leveren niet direct iets op. Ook niet in de toekomst. Houd er ook rekening mee dat je intuïtie door de dalende Maan niet feilloos is. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Hoewel sommige gezichten in je omgeving op onweer staan blijf je positief en wil je innoveren en je ideeën concretise­ren. Als je je improvisat­ietalent inzet, vergroot je de kans op slagen. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Vrienden zijn bereid om je te steunen. Wellicht kunnen ze je inspireren met ideeën waarmee je je situatie kan verbeteren. Liefde: een avond vol verrassing­en en grappige verwarring.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Opgepast, een negatieve dag voor de Leeuw. Alles wat je wilde doen, dreigt in het honderd te lopen. Probeer vooruit te denken, laat niet het achterste van je tong zien en vermijd confrontat­ies met je partner.

Maagd 24-8 T/M 23-9 De dalende Maan is in Maagd. Bedwing je impulsen, beteugel je strijdlust en zet je energie efficiënt in. Zodoende vermijd je niet alleen kritiek maar boek je misschien zelfs een aardig succesje. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Houd je werkwijze eens kritisch tegen het licht, het lijkt of je verkeerde prioriteit­en hebt gelegd of dat iets in het vergeetboe­k is beland. Liefde: je partner heeft begrip en tederheid nodig. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Op het werk loopt het tempo misschien terug, maar de kwaliteit gaat omhoog! Vol vuur verkondig je je ideeën en niets staat een succesje in de weg. Liefde: als je romantisch bent, worden je wensen vervuld.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Als je bezorgd bent over de gang van zaken (niet onverstand­ig in deze periode van dalende Maan) probeer dan risico’s te mijden, en begeef je niet in situaties die je niet onder controle hebt.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 De hele dag krijg je te maken met vervelende wissewasje­s die weliswaar niet onoverkome­lijk zijn, maar je wel kunnen afremmen. Zet je hersens aan het werk om snel te kunnen reageren. Waterman 21-1 T/M19-2 Je ego wordt gestreeld door je deelname aan belangrijk­e projecten. De wind staat lang niet elke dag zo gunstig dus dit zal je zelfvertro­uwen goed doen en je een flinke stoot energie geven. Vissen 20-2 T/M 20-3 De dalende Maan wijst op een dag vol onzekerhed­en. Als er in die situatie knopen doorgehakt moeten worden, zorg dan dat je een duidelijk doel voor ogen hebt en dat je een afgewogen oordeel kan vellen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium