Het Belang van Limburg

Wordt carnaval spelbreker voor Kanne VV?

-

Kanne VV Moelingen

heeft aan de KBVB gevraagd om de match tegen op een ander tijdstip te mogen spelen. Zondag zijn door carnaval een aantal toegangswe­gen afgesloten.

ZATERDAG 14.30U

Riemst (9) Smeermaas (8)

RIEMST: Er zijn enkele twijfelgev­allen. Er is voorbehoud voor Van De Voorde en ook voor Dassen (verrekking). SMEERMAAS: Vuurstaek is nog geschorst. Thoné, G. Appeltans, Meyers, Bullen, Natalello, Linmans en Nicky Thys zijn out. Theunissen is met vakantie.

ZATERDAG 15.00U Vroenhoven (13) Jekervalle­i Sluizen (2)

VROENHOVEN: Vanspauwen is afwezig. Keeper Lars Rondags werd geopereerd, Jurre Aerts staat tussen de palen. B. Lenaers komt uit schorsing. JEKERVALLE­I SLUIZEN: Jans en Pierard komen uit schorsing. Indro Fontaine is geschorst. Ottenburgs en T. Jans zijn met vakantie.

ZONDAG 14.30U

Zutendaal VV B (11) Heur-Tongeren B (10)

ZUTENDAAL VV B: Tom Fonteyn en Cedric Jehoul zijn geschorst. Thomas Beuls en Nick Vliegen zijn out. Gerry Mellenberg­h, Malik Schrijvers, Bjorn Loix en Brecht Vanhengel zijn opnieuw beschikbaa­r. HEUR-TONGEREN B: C. Christiaen­s komt uit schorsing.

ZONDAG 15.00U

Kanne (16) SK Moelingen (12)

KANNE VV: Afwachten of de match kan doorgaan en VV voldoende spelers op de been kan brengen. De dag en het tijdstip van de match kunnen alsnog aangepast worden. “Indien er geen oplossing uit de bus komt, zullen we forfait moeten geven. Momenteel zouden we de match naar zaterdagoc­htend (10u) willen verschuive­n”, zegt Guido Scheepers voor Kanne. SK MOELINGEN: Voorbehoud voor Marijn Tans en W. Schepers. (nm)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium