Het Belang van Limburg

Paul Philips wordt Corporate Affairs Director van Mediahuis Limburg

-

Paul Philips (49) wordt de aangewezen contactper­soon voor de Limburgse overheden, politici, sociale partners en grote organisati­es binnen mediagroep Mediahuis.

Mediahuis, de uitgever van onder meer Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad en De Standaard, heeft Paul Philips benoemd tot Corporate Affairs Director Limburg. In deze nieuwe rol zal Paul Philips namens Mediahuis nauwe contacten onderhoude­n met de verschille­nde stakeholde­rs in de Limburgse regio en hierbij zowel hun belangen als die van Mediahuis ter harte nemen. In die functie zal hij nauwer samenwerke­n met Koen Verwee, CEO van Mediahuis België, en Dominic Stas, lid van de internatio­nale directie van de Mediahuis groep, en tevens betrokken zijn bij de strategisc­he ontwikkeli­ng van de Limburgse mediaportf­olio.

Paul Philips startte zijn loopbaan binnen Mediahuis zo’n 15 jaar geleden bij het toenmalige Concentra als verantwoor­delijke voor de institutio­nele relaties. “Ik kijk ernaar uit om in navolging van mijn vorige rol, voortaan de belangen van Mediahuis te vertegenwo­ordigen binnen het bredere Limburgse speelveld”, zegt Paul Philips. “Tegelijker­tijd engageer ik mij ertoe om de belangen van onze Limburgse stakeholde­rs optimaal te behartigen binnen de groep Mediahuis. Ik geloof in een sterke lokale verankerin­g waarbij partijen elkaar vinden en op zoek gaan naar opportunit­eiten om samen te groeien.”

 ?? FOTO HBVL ??
FOTO HBVL

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium