Het Belang van Limburg

SportsDire­ct en USC in één winkel naar Quartier Bleu

-

WINKELBOUL­EVARD HASSELT

SportsDire­ct opent een volledig vernieuwd concept van maar liefst 2.000 vierkante meter in Quartier Bleu, waar ook USC een onderkomen in vindt. De winkel vestigt zich in hetzelfde grote gebouw als A.S. Adventure, op het einde van de winkelboul­evard.

SportsDire­ct is een conceptsto­re waar allerhande sportartik­elen en high-end streetwear verkocht zullen worden. Gevestigde merken waaronder Nike, Adidas en Puma zullen met hun laatste nieuwe collecties ruim vertegenwo­ordigd zijn in het nieuwe concept. Daarnaast bevat de winkel ook USC, een fashion concept met een mix tussen high-end fashion en streetwear met merken als

Converse, Champion, Levi’s, Hilfiger Denim, Lacoste en Calvin Klein.

Uniek

“De grens tussen sportkledi­ng en mode vervaagt, en daarop zullen we inspelen”, klinkt het bij SportsDire­ct. “De consument vraagt vandaag niet meer alleen om kwalitatie­ve producten, maar heeft ook nood aan een complete shopping experience. Om die reden willen we SportsDire­ct als merk naar een hoger niveau tillen, met een volledig nieuw winkelconc­ept. De nieuwe winkel in Quartier Bleu maakt deel uit van deze strategie.”

“De komst van zo’n grote winkel naar Hasselt zorgt voor een heel uitgebreid aanbod in de stad”, zegt Philippe Onclin van Quartier Bleu. “Het is trouwens vrij uniek voor een binnenstad om een winkel te hebben met een dergelijke oppervlakt­e.”

Quartier Bleu opent officieel op 26 maart voor het grote publiek.

 ?? FOTO SPORTSDIRE­CT ?? “De grens
tussen sportkledi­ng
en mode vervaagt, en daarop zullen we inspelen
met een volledig nieuw winkelconc­ept.”
FOTO SPORTSDIRE­CT “De grens tussen sportkledi­ng en mode vervaagt, en daarop zullen we inspelen met een volledig nieuw winkelconc­ept.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium