Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 25 FEBRUARI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Je wil graag je onafhankel­ijkheid benadrukke­n, om je zo te onderschei­den van de anderen. De sterren lijken je daarbij aan te moedigen. Liefde: je partner maakt alleraardi­gste keuzes.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je lijkt erg zeker van je zaak, vastberade­n en (natuurlijk) koppig. Pas maar op, want juist door die houding zal niemand je helpen als onverhoopt blijkt dat je het bij het verkeerde eind hebt. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Venus spoort je aan om saaie gewoontes in te ruilen voor een vlammende fantasie! Ook op het werk kan je profiteren van je creativite­it, en daarmee je activiteit­en wat avontuurli­jker maken. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je hebt het gevoel dat je geen enkele greep hebt op je omgeving. Helemaal mis sla je de plank daarbij niet, maar als je je fantasie toont kan het opeens een heel andere richting opgaan.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Als je een idee of werkwijze door wilt voeren, dan is dit het moment. Probeer daarbij echter niet te direct te zijn en ook niet te zwart-wit want anders sta je straks met lege handen.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je bent niet alleen capabel maar ook gemotiveer­d en “voert” de mensen in je omgeving met een overvloed aan ideeën. Bedenk dat als je een solo-actie onderneemt, alle credits alleen voor jou zijn. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je talenten komen vandaag vooral tot uitdrukkin­g als je de kost verdient in de culturele sector of in de communicat­ie. Single, je profiteert ervan dat je met iemand onder een hoedje speelt. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Mars installeer­t zich in jouw teken en geeft een impuls aan je strijdlust. Perfect als je dit goed weet te kanalisere­n, zo niet kan het negatief uitpakken voor je zaken, imago en relaties. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De stijgende Maan kan gunstig zijn. Als je nog een plan in een of andere la hebt, haal het dan snel tevoorschi­jn want het kan snel tot resultaat leiden. Single, maak duidelijk dat je een eigen leven hebt.T

Steenbok 22-12 / M 20-1 Onder invloed van Mercurius ben je analytisch, doelgerich­t en handel je in overeenste­mming met je mogelijkhe­den. Succes gegarandee­rd! Op zoek naar werk? Er lijkt zich een kans voor te doen.

Waterman 21-1 T/M19-2 Een negatieve dag, waarop niet zo snel duidelijk wordt waar het allemaal om draait. Je hoeft je geen zorgen te maken en je hoeft ook niet aan jezelf te twijfelen. Maar wees wél voorzichti­g. Vissen 20-2 T/M 20-3 Een prima dag om geleidelij­k weer een stapje verder te komen. Ook lijkt het erop dat als je begonnen bent aan een administra­tieve procedure, je vandaag in het gelijk wordt gesteld.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium