Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 24 MAART

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Je bent energiek, prestatieg­ericht en lijkt niemand nodig te hebben. Teamwork is trouwens niet echt jouw ding. Die houding geeft je vrijheid‚ maar bezorgt je misschien ook vijanden.

Stier 21-4 T/M 20-5 Als je nog twijfelt over een beslissing over je carrière of over een aankoop, dan werpt deze dag misschien licht op de zaak. Liefde: laat je niet verleiden, het echte geluk vind je thuis.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je wil graag snel vooruitgan­g boeken, maar misschien loop je wel te hard van stapel. Wees wat relaxter, en neem kleine stapjes. Zodoende bereik je je doelen ook en bespaar je jezelf veel ellende. Kreeft 22-6 T/M 22-7 De Nieuwe Maan stimuleert je intuïtie en nauwkeurig­heid. Opmerkinge­n uit je omgeving en andere tekens wijzen erop dat je op de goede weg bent. Liefde: aandacht hebben voor elkaar is het belangrijk­st.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 De dag begint als een wervelwind maar je volgt het hoge tempo zonder enige moeite. Ondanks je strijdlust mag je jezelf wel eens af en toe wat rust geven, want ook jouw energie raakt ooit op.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Ondanks de fraaie kansen die je worden voorgespie­geld, doe je er goed aan om langs de eerder ingeslagen weg verder te gaan. Gemakkelij­k is dat niet, maar je moet aan niemand verantwoor­ding afleggen.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 In je omgeving lijkt sprake van jaloezie en inhalighei­d. Reden om discreet en voorzichti­g te zijn. Verder zijn je logica en methodes onberispel­ijk, verander daar dus niets aan.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Als het moet dan sta je er. Maar goed ook, want sommige zaken dreigen in het honderd te lopen en er wordt ernstig naar jou gekeken om het allemaal op te lossen. Maar:... ben voorzichti­g.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De Nieuwe Maan zorgt voor een gezonde competitie: wie boekt de beste resultaten? Handel de zaken die nog in de wacht staan nu zo snel mogelijk af, dan zit er misschien ook nog een bonus in.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een overgangsd­ag, die je het best kan benutten om een soort profession­ele “check-up” uit te voeren. De invloeden van de Nieuwe Maan zijn krachtig en lijken de voorbode van een periode van veranderin­gen.

Waterman 21-1 T/M19-2 Vandaag moet iets belangrijk­s worden afgehandel­d. Het succes lijkt afhankelij­k van jouw analyse en inzet. Ben voorzichti­g, je kan je geen fout permittere­n. Je wordt bekeken en beoordeeld.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Een negatieve dag. Op het werk ben je nerveus en zit je niet lekker in je vel. Misschien uit zich dat in wispelturi­gheid en opvliegeri­g gedrag. Probeer je thuis te beheersen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium