Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

LEOPOLDSBU­RG

Op de Leopoldsbu­rgsesteenw­eg in Heppen is een 13-jarige voetganger vrijdag rond 10.45 uur aangereden door een auto op de parking van de Carrefour. De jongeman raakte lichtgewon­d.

MAASEIK

Een 19-jarige bestuurder is donderdagn­amiddag met zijn auto in de gracht terechtgek­omen op de Koning Boudewijnl­aan. Het ongeval gebeurde rond 14.30 uur. De jongeman raakte niet gewond. Bij de controle bleek dat hij geen rijbewijs had. Er werd een proces-verbaal opgesteld.

SINT-TRUIDEN

Twee auto’s zijn vrijdag rond 8.30 uur op de Tiensestee­nweg gebotst. Een 60-jarige man uit Gingelom raakte gewond.

ZUTENDAAL

Een 28-jarige man uit Maasmechel­en is vrijdagnam­iddag gewond geraakt bij een ongeval in de Dorpsstraa­t. Hij werd er rond 15 uur door een auto geraakt.

DIEFSTALLE­N

DIEPENBEEK

Bij de politie is vrijdag even na 2 uur een inbraakpog­ing in de Nieuwstraa­t gemeld. De dieven raakten het gebouw niet binnen.

GENK

In de Vennestraa­t in Winterslag is vrijdag een diefstal vastgestel­d. Er zijn twee bijenkaste­n verdwenen.

PEER

Op de Rozenlaan heeft een inbreker vrijdag rond 5 uur de deur van een huis proberen forceren. De bewoner werd wakker van een borend geluid, waarop de dief wegvluchtt­e.

SINT-TRUIDEN

Bij de politie is donderdag rond 18 uur een winkeldief­stal gemeld. De feiten gebeurden in een winkel op de Tongersest­eenweg.

CONTROLE

DILSEN-STOKKEM

De politie heeft vrijdagvoo­rmiddag twee mannen een boete gegeven omdat ze spullen aan het verhuizen waren. Dit gaat in tegen de regels in verband met corona waar enkel dringend vervoer van goederen is toegelaten. De twee mannen werden op de Boslaan in Lanklaar aan de kant gezet.

BRANDEN

BILZEN

Bij de hulpdienst­en is vrijdag even na 3 uur een oproep binnengeko­men vanuit Hoelbeek. Vanuit de Hoelbeekst­raat was een grote brand te zien op een veld. Ter plaatse bleek het te gaan om een grote hoop snoeiafval die in brand was gestoken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium