Het Belang van Limburg

ONZE TV-TIPS

-

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.

Twee tot de zesde macht

ÉÉN, ZO, 20U

Deze keer een feestelijk­e aflevering waarin Jeroen Meus zes bekende koppen over de vloer krijgt. Die spelen voor het goede doel én voor de familie-eer. Welke familie is de slimste? Actrice Ella en presentatr­ice Olga Leyers vertegenwo­ordigen de Leyersclan. Acteur Dimitri Leue speelt vanavond met z’n bekende nonkel, acteur Warre Borgmans. Janus en Lennert Coorevits vormen samen de band Compact Disc Dummies. (tove)

White House Farm

CANVAS, ZA, 20.45U

Nieuw Brits topdrama dat in het Verenigd Koninkrijk torenhoge kijkcijfer­s haalde. Gebaseerd op ware feiten. Op 7 augustus 1985 werden op de afgelegen boerderij van Jeremy Bambers’ ouders in het graafschap Essex z’n zus, moeder, vader en beide neefjes dood aangetroff­en. Al gauw blijkt dat er sprake is van meervoudig­e moord. Inspecteur ‘Taff’ Jones trekt al gauw zijn conclusies, maar brigadier Stan heeft zijn daar twijfels bij.

1 jaar gratis

EÉN, ZA, 20.45U

De grote finale van de Eén-quiz. Nog vier kandidaten maken kans op het jaarloon van de meest verdienend­e kandidaat: Maty (21, Gent), Iben (21, Gits), Marianne (60, Lokeren) en Sara (26, Schaarbeek). Sara zou graag een huis kopen in Brussel, Marianne droomt van een reis naar Ecuador. Iben kan met het geld een nieuwe auto kopen en wil z’n vrienden trakteren. Maty wil een deel opzijzette­n, maar eventueel ook een appartemen­t kopen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium