Het Belang van Limburg

Nieuw koppel doet zijn intrede in ‘Temptation island’

- Wout Desmytere

TEMPTATION ISLAND VIJF Vrijdag moeten we afscheid nemen van deelnemers Melissa en Gianni in Temptation island. Het koppel overtrad de regels en moest het programma meteen verlaten. Maar niet getreurd, de leegte wordt meteen opgevuld door Zach (24) en Simone (31).

Het is al van 2003 geleden dat een koppel Temptation island vroegtijdi­g moest verlaten. Het betrof toen James en zijn vriendin Cindy. Middenin de opnames bleek Cindy zwanger te zijn en werden zij en haar vriend vervangen. Huidige deelneemst­er Melissa verwacht geen kindje, maar smokkelde een smartphone mee op het eiland. Zo kon ze stiekem contact houden met Gianni, wat het hele concept van het programma tegenspree­kt.

Het nieuwe koppel komt uit Nederland. Zach was ooit verloofd, maar kwam er toen achter dat zijn verloofde vreemdging. Met Simone vond hij echter zijn droomvrouw. Hij nam de relatie meteen serieus, zij bewaarde in het begin wat meer afstand. Simone is immers zeven jaar ouder dan haar partner en zag in Zach niet meteen een levensgeze­l. Maar wat begon als friends with benefits groeide uit tot iets meer. Intussen wonen ze al een jaar samen.

Simone is eigenares van een beautysalo­n, Zach werkt als logistiek manager. Ze willen allebei de volgende stap zetten in hun relatie. In Temptation island zien ze de ideale test. “Ik kijk altijd naar het programma en denk dan: waarom kunnen die idioten niet gewoon volhouden?”, klinkt het zelfzeker bij Zach. Simone vindt echter dat haar vriend zijn grenzen wel durft opzoeken. Wanneer hij te lang met een vrouw danst, bijvoorbee­ld. Er zitten dus nog boeiende tijden aan te komen. Eén ding staat voor Zach vast: “Als ze het verpest, neem ik de hond mee.”

 ?? FOTO SBS BELGIUM ?? Zach en Simone vervangen Melissa en Gianni in ‘Temptation island’.
FOTO SBS BELGIUM Zach en Simone vervangen Melissa en Gianni in ‘Temptation island’.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium