Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

VRIJDAG 3 APRIL

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Misschien hoopte je op een kalm dagje maar de dalende Maan gooit roet in het eten en dwingt je om je plannen te herzien. Verdoe je tijd niet met anderen de schuld te geven maar steek de armen uit de mouwen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je gesprekspa­rtners zijn er niet voor te porren om je te steunen, maar lijken er ook met betrekking tot hun eigen werk met de muts naar te gooien. Met het oog op de dalende Maan kan je alleen op jezelf rekenen.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Nadat je je taken hebt verricht denk je de week kalm te kunnen afsluiten. Mooi niet, want op het laatste moment kan het opeens superdruk worden, waardoor je gedwongen bent overuren te maken.

Kreeft 22-6 T / M 22-7 Of je nou vooral creatief of productief bezig bent, de Maan in Kreeft vertienvou­digt je fantasie. Probeer er gebruik van te maken, door met voorstelle­n te komen of oude gewoontes overboord te gooien.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Protesteer niet te snel als iemand het lef heeft om kritiek te hebben op bepaalde aspecten van je werk. De manier waarop dit wordt gecommunic­eerd is misschien niet goed, maar de intenties wel!

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je zit in een stijgende lijn omhoog en koerst regelrecht op succes af. Laat je hierdoor niet bedwelmen, denk ook niet dat je onoverwinn­elijk bent maar blijf alert en waakzaam!

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je hebt charme, goede ideeën en bent vastberade­n. Nuttige eigenschap­pen als bepaalde werkzaamhe­den vandaag worden (her)verdeeld. Liefde: de avond is niet wat je ervan verwachtte, maar dat kan positief zijn.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 De beschermin­g van Mars geeft je een niet te stuiten energie. Je valt aan op de moeilijkst­e taken en onderzoekt een delicate kwestie. Single: een flirt waaraan je je met hart en ziel overgeeft.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een rommelige sfeer die wordt gekenmerkt door afwezighei­d van de een en nieuwe taken voor de ander. Probeer het hoofd dán maar eens koel te houden! Maak er straks maar een rustige avond van.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je bent niet het type dat het stokje graag doorgeeft aan een ander als het je even moeilijk hebt. Zet je eergevoel vandaag echter even opzij en vraag op hulp, want je bent niet in vorm.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je wilt lobbyen voor bepaalde belangen of voor een goede zaak, omdat die kwesties je aan het hart gaan. Prima, maar zorg dat je beslagen ten ijs komt en dat je je zaakjes op een rijtje hebt.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Een heel clubje planeten dat gunstig voor je is, staat in je teken. Je kan dus vandaag met volle kracht vooruit. Single: fantaseren en idealisere­n mag, maar verlies de realiteit niet uit het oog.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium