Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Iemand die je graag mag, heeft een positieve invloed op je beslissing­en. Hij of zij bezorgt je een goed humeur en draagt er een beetje aan bij dat je de toekomst wat zonniger ziet dan eerder.

Stier 21-4 T/M 20-5 Wat betrekking heeft op vernieuwin­gen of veranderin­gen, geeft je veel plezier. De initiatiev­en die je zelf neemt worden eveneens goed ontvangen. Schroom dus niet om doortasten­d op te treden.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 De dalende Maan leidt je niet om de tuin, maar helpen doet ze je ook niet. Op het werk zul je je activiteit­en een boost moeten geven. Single, de ontmoeting van afgelopen weekend kan het begin zijn van een love story.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 De twijfels die je soms over jezelf hebt zijn onnodig. Je krijgt mooie kansen die fraaie financiële perspectie­ven bieden. Liefde: vanavond heeft je partner alleen nog maar oog voor jou!

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je krijgt de kans om als het ware een kijkje in de toekomst te nemen, zodat je weet wat je kan verwachten van een bepaald project. Single, de liefde lijkt tegenwoord­ig meer tijd te kosten dan vrienden.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Hoog tijd om werk te maken van een bepaalde kwestie. Doen dus, ook al zal niet iedereen daar blij mee zijn. Single, je ontwikkelt een mooie vriendscha­p met iemand die je voorheen onbereikba­ar achtte.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Opgepast: dan weer ben je hyperactie­f en dan weer ongeduldig. Dat leidt ertoe dat je niet voor iedereen gemakkelij­k bent te volgen, waardoor ook de waardering voor je optreden soms uitblijft.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je kunt je ideeën nu in praktijk brengen. Verlies geen tijd met geklets en probeer de situatie naar je hand te zetten. Liefde: een avond in het teken van tederheid en liefde.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Alles loopt prima! Probeer klaar te staan als anderen je nodig hebben. Toon teamspirit, en probeer je enthousias­me op de rest over te brengen. Liefde: als je je zorgen maakt, zeg dat dan!

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een chaotisch begin van de week want je hebt goede ideeën maar niet de mogelijkhe­den om ze te realiseren. Daarom ben je het ene moment enthousias­t en zit je even later weer in een dipje.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je constateer­t dat de route voor de rest van de week al zorgvuldig is uitgestipp­eld. Saai? Nee. Ook wantrouwen is niet op zijn plaats, integendee­l! Profiteer ervan want deze weg leidt naar succes!

Vissen 20-2 T/M 20-3 Invloeden van de dalende Maan werken je een beetje tegen. Om toch verder te komen, zul je je dag zorgvuldig moeten plannen en realistisc­h moeten blijven. Liefde: maak je niet zo sappel over alles.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium