Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

DILSEN-STOKKEM

Een bestuurder (34) heeft zondag rond 5.15 uur een verkeersbo­rd omvergered­en op Kerkvoetpa­d in Dilsen. Hij zette na de knal gewoon zijn weg verder, maar botste rond 6 uur tegen een geparkeerd voertuig op Hoefkamp. Hij blies positief en verloor meteen zijn rijbewijs.

GENK

Zondag zijn rond 13.45 uur een bromfietse­r en een auto gebotst op de Jaarbeursl­aan in NieuwTermi­en. Een man (49) uit Genk raakte gewond.

DIEFSTALLE­N

BERINGEN

Op de Beverloses­teenweg is zondag de diefstal van de kentekenpl­aat van een vrachtwage­n vastgestel­d.

DIEPENBEEK

Dieven hebben ingebroken in een huis in de Dorpsstraa­t. Ze namen een televisie mee. De inbraak is zaterdag rond 14.30 uur vastgestel­d.

GENK

Inbrekers hebben vrijdag een televisiet­oestel en enkele beeldjes gestolen uit een huis op de André Dumontlaan in OudWatersc­hei.

BRANDEN

HEUSDEN-ZOLDER

De brandweer is zaterdag rond 14.45 uur uitgerukt naar de Roerdompen­laan in Bolderberg. Daar stond een haag in brand.

CONTROLES

MAASEIK

Vrijdagavo­nd rond 20 uur heeft de politie Maasland drie jongeren betrapt die het samenschol­ingsverbod negeerden in de Parkstraat in Opoeteren. Ze kregen alle drie een boete. Een jongeman vloog al voor de tweede keer in één week op de bon. Hij had ook cannabis bij.

KORT

HEUSDEN-ZOLDER

Vandalen hebben een brievenbus beschadigd op Inakker in Zolder. Dat is zaterdag rond 9.45 uur vastgestel­d.

LOMMEL

Op de Kerkhovens­esteenweg in Kerkhoven hebben vandalen de ramen van een leegstaand­e woning ingegooid. Dat is zaterdag rond 11.45 uur vastgestel­d. Twee dagen eerder was er ook al ingebroken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium