Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

DINSDAG 7 APRIL

Ram 21-3 T/M 20-4 Een kalme dag, precies zoals je het graag hebt om rustig verder te kunnen werken. Single: liefdeskwe­sties nemen een ereplaats in, dus aarzel niet om de eerste stap te zetten.

Stier 21-4 T/M 20-5 Een negatieve Volle Maan voor jouw teken. Terwijl er allerlei probleempj­es opduiken en het erop lijkt dat iemand je erbij wil lappen, ben jij niet in je beste doen. Pas op voor stoten onder de gordel! Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Het tempo ligt waarschijn­lijk hoog en allerlei opwindende ideeën worden besproken. Maar laat je niet bij de neus nemen door je eigen impulsivit­eit: om succes te boeken is denkwerk nodig! Kreeft 22-6 T/M 22-7 Als je ambities groter zijn dan die van de mensen in je omgeving, laat je dan op zijn minst horen. Liefde: Sensuele aspecten van Venus in jouw teken wijzen erop dat je je vanavond niet zal vervelen.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 De Volle Maan in een dalende fase kan een rem zetten op je activiteit­en. Je krijgt in elk geval niets cadeau, en kan alleen op jezelf rekenen. Liefde: Je geliefde heeft vanavond behoefte aan tederheid.

Maagd 24-8 T/M 23-9 De Volle Maan staat in je teken, en dat is gunstig. Ongetwijfe­ld doen zich genoeg kansen voor, dus let goed op en sta klaar om snel toe te kunnen slaan als ergens een opening ontstaat. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je zou graag meer willen met je creativite­it, maar hebt het gevoel dat het niet de goede dag is om dit aan te kaarten bij je leidinggev­enden. Liefde: Blijf kalm als iets niet helemaal goed verloopt.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Natuurlijk is er ook kritiek op de dingen die je doet, en zolang die serieus en gemeend is zou je daar voordeel van kunnen hebben. Maar niet als die afkomstig is van jaloerse concurrent­en.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Als je al langer rondloopt met een bepaald idee, wordt het wellicht tijd om er eens handen en voeten aan te geven. Praat er over met mensen die het klappen van de zweep kennen, en je advies kunnen geven.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Het kan een pijnlijke dag zijn, maar ook een dag waarop schoon schip wordt gemaakt. Geen paniek, doe gewoon wat je kan. Liefde: de Maan daalt, dus ook op dit gebied word je misschien geroosterd.

Waterman 21-1 T/M19-2 Nieuwsgier­igheid is vandaag je belangrijk­ste troef. Stap op de anderen af, want deze contacten en de gesprekken die je voert zijn van bijzondere waarde. Liefde: doe iets voor je geliefden.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Vooral wanneer je in de handel of in de verkoop werkt, kan je te maken krijgen met forse concurrent­ie. Liefde: probeer wat minder bazig te zijn, sommigen ergeren zich aan je gedrag.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium