Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

HOROSCOOP 2 MEI

Ram 21-3 T/M 20-4 Single: in geval van een teleurstel­ling zijn er nog altijd je vrienden. Heb je een relatie, dan lijkt er weinig speciaals te gebeuren. Niet erg, je relatie is als een lange, traag stromende rivier.

Stier 21-4 T/M 20-5 Als je in het middelpunt van de belangstel­ling wil staan dan bestaat de magische formule uit drie delen: een beetje humor, een grote glimlach en een flinke portie ondeugendh­eid.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Single: contacten en reisjes zijn binnenkort misschien weer mogelijk. Vaak bieden die kansen om nieuwe vriendscha­ppen aan te knopen. Prima, maar bederf het niet door ondoordach­te keuzes te maken.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 De dalende Maan heeft het bepaald niet slecht met je voor. Reden te meer om je horizon te verbreden. Zorg dat je relatie in beweging blijft, bijvoorbee­ld door plannen te maken voor een uitstapje. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Met de Maan in Leeuw moeten er wel allerlei kansen zijn. Organiseer iets dat het familiegev­oel versterkt. Single, laat zien wie je echt bent. Iemand met passie en ook met gevoelens.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Iemand die een belangrijk­e rol in je leven heeft gespeeld, duikt misschien weer op. Dat kan voor verwarring zorgen. Laat je niet meeslepen door deze gevoelens: dit is geschieden­is. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Venus compenseer­t de effecten van de afnemende Maan, en er kan zelfs reden tot juichen ontstaan. Single: breng je avond in goed gezelschap door en vermijd sombere gedachten. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Probeer je dag wat beter in te delen. Single, er staan geen wereldscho­kkende gebeurteni­ssen op het programma, hooguit dat je je vrienden weer eens ziet. Dat zal je trouwens geen kwaad doen.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Je bent enthousias­t en optimistis­ch en zet een leuk projectje op touw dat betrekking heeft op vrienden of familie. Single, als je denkt dat je het te druk hebt, vind je nooit iemand. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Misschien probeert iemand zijn lange neus in je relatie te steken. Daar maak je korte metten mee. Single: alle taboes en blokkades worden in een keer van tafel geveegd, profiteer ervan!

Waterman 21-1 T/M19-2 Single, je laatste verovering lijkt de vuurproef niet te doorstaan. Heb je een relatie, doe dan eens je best om op je allercharm­antst te zijn. Je weet wel, net zoals in het begin.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Ook in je vrije tijd moet je investeren, al is het maar omdat het je relatie spannend houdt en voor je eigen plezier. Single: je lijkt vandaag behoorlijk te worden verwend.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium