Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

WOENSDAG 6 MEI

Ram 21-3 T/M 20-4 Dat je met beide benen stevig op de grond staat, zoals dat een Ram betaamt, verhindert niet dat je ook veel fantasie hebt. Het lijkt er zelfs op dat je op een vrolijke manier een aantal regels omzeilt. Stier 21-4 T/M 20-5 Alles lijkt vandaag van een leien dakje te gaan, maar dat is geen reden om willekeuri­g iets te doen. Blijf voorzichti­g, ook als je rivalen het laten afweten en er geen vuiltje aan de lucht lijkt. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Je aarzelt om ten strijde te trekken en te proberen iemand vóór te zijn. Deze dag is inderdaad niet geschikt voor onstuimige acties. Sterker: er kan sprake zijn van blokkades en ruzietjes. Kreeft 22-6 T/M 22-7 De planeten lijken zich aan hun beloftes te houden, zodat deze dag er een stuk positiever uitziet dan gisteren. Trek het initiatief naar je toe en neem afstand van iemand die je begint te irriteren.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Bijzonder aantrekkel­ijke kansen lijken op te duiken. Het zal niet gemakkelij­k zijn om het bijzondere van het goede te scheiden, maar je intuïtie helpt je een aardig eindje op weg.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Het tempo ligt hoog en de invloeden op je teken zijn gunstig: je hoeft je niet te vervelen! Liefde: je partner herinnert je aan goede intenties die je had, maar die je nu vergeten lijkt te zijn. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je doelen en de wijze waarop je die probeert te bereiken, zijn misschien niet met elkaar in evenwicht. Houd je methodes nog eens tegen het licht. Liefde: probeer je partner gerust te stellen. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je hebt de wind in de rug, en profiteert daar het meest van door geen gekke dingen te doen maar je bij je gewone activiteit­en te houden. Liefde: ben iets toleranter tegenover de onwetende jeugd.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Behendighe­id, concentrat­ie en vooral pragmatism­e worden verwacht, kwaliteite­n waar het jou niet aan ontbreekt. Liefde: na een een mooi nieuwtje zie je de toekomst weer helemaal zitten.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een negatieve dag waarop de dalende Maan wanorde lijkt te scheppen. Laat je niet meeslepen door alle onsamenhan­gende gebeurteni­ssen, verander niets aan je gewoontes en stel beslissing­en even uit.

Waterman 21-1 T/M19-2 Natuurlijk ontstaat ook vandaag hier en daar wat tegenstand maar je laat je nergens door van de wijs brengen en doet gewoon wat je moet doen. Liefde: probeer wat minder nonchalant over te komen.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Je organisati­e wordt misschien ernstig overhoop gehaald, maar je nauwkeurig­heid compenseer­t veel. Liefde: eerlijkhei­d is goed, maar houd rekening met de gevoelens van je partner.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium