Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

ZATERDAG 9 MEI

Ram 21-3 T/M 20-4 Een dag die een keur van mooie kansen bevat. Je hoeft ze niet eens te gaan zoeken, het komt je allemaal aanwaaien. Dat brengt je misschien een beetje van je stuk, maar prettig is het wel. Stier 21-4 T/M 20-5 Een familiedag. Dacht jij je te kunnen bezighoude­n met je favoriete dingetjes? Geen sprake van. Single: ben niet zo afwachtend, laat je niet leven maar neem zelf het initiatief!

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Wat je het liefst zou willen, is dat er iets verrassend­s gebeurt. Iets dat de sleur doorbreekt en gewoontes overhoop gooit. Vandaag lijkt dat ervan te komen, met dank aan je partner.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Als je single bent, dan ben je gemakkelij­k op het verkeerde been te zetten. Mogelijk laat je je in slaap sussen door een illusie. Er kan je dus een nare teleurstel­ling wachten.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Kwellingen, twijfels, onzekerhed­en… geen gemakkelij­ke dag voor de vrijgezell­e Leeuwen. Probeer iemand die je heeft teleurgest­eld uit je gedachten te zetten en sta open voor een nieuw avontuur. Maagd 24-8 T/M 23-9 Scherpzinn­igheid is op dit moment niet je grootste kwaliteit. De dalende Maan lijkt je ideeën te vertroebel­en en veel ruimte te laten voor subjectivi­teit. Je zult jezelf af en toe moeten corrigeren. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Liefde: invloeden van Venus hebben prettige gevolgen. Maar ben je single, dan is een zekere discretie aan te raden. Een opmerking te veel kan al snel leiden tot oncontrole­erbare jaloezie.

Schorpioen 24-10 T / M 22-11 Kleine pleziertje­s, een goede onderlinge verstandho­uding en een ontspannen sfeer. Kortom: de Maan die je teken doorkruist belooft een aardige sfeer. Single: houd rekening met heftige emoties.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Het kan geen kwaad om het vandaag eens anders dan anders te doen, zet je fantasie maar eens aan het werk. En vraag je partner om raad, want ook die lijkt het thuis zitten moe te zijn. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Er lijkt wat ruis op de lijn te zitten, je begrijpt niet waarom je meningen niet zomaar worden overgenome­n. Erg serieus is het niet, maar probeer wel om gedachten op elkaar af te stemmen. Waterman 21-1 T/M19-2 Van sommige nieuwe dingen zul je intuïtief toch wel weten dat je er op de wat langere termijn niet veel aan hebt. Wat heeft het dan voor zin om er nu zo hard achteraan te rennen?

Vissen 20-2 T/M 20-3 Probeer je gevoelslev­en wat meer kleur te geven, laat merken wat je vindt en voelt. Single: waarschuwi­ng, de grote liefde kan zomaar opeens je leven komen binnenstor­men.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium