Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

MAANDAG 3 AUGUSTUS

Ram 21-3 T/M 20-4 Terwijl de ene groep net terugkomt van vakantie en de andere juist weg is, ben jij een van degenen die het werk mogen opsoppen. Je kan maar beter zorgen dat je organisati­e in orde is.

Stier 21-4 T/M 20-5 Aan het begin van deze week ben je dynamisch, volhardend en geconcentr­eerd. De minste kansen weet je om te zetten in schitteren­de overwinnin­gen. Single: je gaat recht op je doel af! Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Na een rustig maandje wordt het nu weer een beetje drukker en dat geeft je een goed gevoel. Eindelijk wat leven in de brouwerij! Liefde: probeer wat meer te accepteren van je naasten. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Zet de grijze massa aan het werk want je moet sneller reageren dan de concurrent­ie en de minste kans aangrijpen. Single, als zich een aardig avontuurtj­e aandient mag je je wel wat meer blootgeven.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Volle Maan kan ertoe leiden dat het in je omgeving lelijk tekeer gaat. Neem alleen zorgvuldig berekende risico’s en volg je intuïtie. Vakantie? Venus belooft een nacht die nog spannender is dan de dag.

Maagd 24-8 / 23-9 Net begonnen aan de

T M vakantie? Dan is dit een ideale dag om te breken met gewoontes en nieuwe dingen te ontdekken en te verkennen. Liefde: geniet van het hier en nu en maak plezier.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 De Volle Maan kan voor verwarring zorgen. Je schat de signalen die je van je omgeving krijgt misschien verkeerd in. Probeer kalm en oplettend te blijven. Vakantie? Houd jezelf een beetje in toom.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je staat bekend als bijzonder goed georganise­erd, maar onder invloed van de Maan lijk je op drift te raken. Als je te gefixeerd bent op je doelen, dreig je kopje onder te gaan. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Leg de nadruk op communicat­ie en zoek de conversati­e. Als je het goed aanpakt, kan je nieuwe interesseg­ebieden en kansen aanboren. Liefde: iedereen houdt van je, soms wat teveel. Met jaloezie als gevolg.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 De Volle Maan in jouw teken kan leiden tot een vage dag waarop je alleen op jezelf kan rekenen. Maak dus een zorgvuldig­e planning, dan voorkom je misschien vervelende verrassing­en. Waterman 21-1 T/M19-2 Je kan rekenen op sympathie, maar is dat genoeg om te bereiken wat je wil? Gebruik je popularite­it om nog meer steun te krijgen, zodat je recht op je doel kan afstevenen.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Een slechte dag, op het werk hangt een negatieve sfeer. Misschien is dat een goede aanleiding om eens tegen de organisati­e aan te schoppen. Heb je vakantie dan is de stemming gelukkig een stuk beter.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium