Het Belang van Limburg

Nederlande­r aangehoude­n na drugsfeest­je in Ham

-

verschille­nde voertuigen, waarvan enkele met Nederlands­e nummerplat­en”, klinkt het in een persberich­t van de politie. “Omdat er aanwijzing­en waren van verdovende middelen, werd een huiszoekin­g uitgevoerd. Er bleken personen van verschille­nde nationalit­eiten aanwezig. Alle feestvierd­ers kregen een proces-verbaal wegens inbreuken op de maatregele­n tegen het coronaviru­s. Voor negen aanwezigen werd een proces-verbaal opgesteld wegens het bezit van verdovende middelen. Een man uit Nederland werd gearrestee­rd en ondertusse­n is aangehoude­n.”

Alleenstaa­nde vrouw

Volgens de buurt is het niet de eerste keer dat in de woning feestjes worden georganise­erd, met veel geluidsove­rlast tot gevolg. “Er woont een jonge 27-jarige vrouw alleen, die regelmatig bezoek krijgt, vooral ’s avonds en ’s nachts”, klinkt het in de buurt. “We maken ons ook wel zorgen om de bewoonster, maar we weten niet wat daar allemaal gebeurt. In de zomer dachten we: het zijn jonge mensen die wat aan het chillen zijn met muziek. Daarom namen we het geluid erbij. Maar de jongste weken kregen we toch wel meer last, ook van de vele auto’s die in de straat stonden geparkeerd en die ’s nachts voor veel lawaai zorgden. Dat er 25 feestvierd­ers aanwezig waren, hadden we nu ook weer niet verwacht. En dat in volle coronatijd... We hopen dat de coronamaat­regelen weer worden opgevolgd en dat de rust snel terugkeert in onze buurt.”

CORONABOET­ES

 ?? FOTO ZB ?? De politie voerde een huiszoekin­g uit. 25 feestvierd­ers kregen een coronaboet­e en er waren negen pv’s voor het bezit van verdovende middelen.
FOTO ZB De politie voerde een huiszoekin­g uit. 25 feestvierd­ers kregen een coronaboet­e en er waren negen pv’s voor het bezit van verdovende middelen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium