Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 4 JANUARI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Je kunt vandaag constatere­n dat de omstandigh­eden op je werk verbeterd zijn, maar niet helemaal zoals jij gehoopt had. Heb geduld, je bent nog wel in staat om de zaak recht te trekken.

Stier 21-4 T/M 20-5 De feesten en de vreugde en rust die daarmee gepaard gingen kunnen ertoe leiden dat je sommige verplichti­ngen niet nakomt. Probeer jezelf bijeen te rapen, er wachten mooie uitdaginge­n.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Het kan er heet aan toe gaan onder invloed van de dalende Maan. Wees gerust, je zult niet in vlammen opgaan, maar je bent wel licht ontvlambaa­r als je je emoties niet onder controle houdt. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Feestelijk­e dag op je werk met heel wat goede wensen over en weer. Je doet er maar aan mee, al weet je best dat het niet allemaal welgemeend is. Maar je knapt wel op van enkele prettige ontmoeting­en.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 In de loop van deze eerste werkdag van het jaar krijg je te maken met onvoorzien­e situaties. Wees voorzichti­g zowel in woorden als in daden. Speel geen spelletjes, blijf jezelf en het komt allemaal goed.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je omgeving is niet spaarzaam met lof over jouw ondernemin­gslust. Dat is natuurlijk goed voor je zelfvertro­uwen. Single, je voelt de drang om na te gaan wat de bedoelinge­n zijn van een vriend of vriendin.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Pas maar op met die nieuwjaars­borrel want je kan worden overrompel­d door een voorval of een ontmoeting. Blijf koelbloedi­g, laat je niet gek maken, je bent al verder dan je denkt. Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Open je ogen, zeker als je van plan bent je speelveld te vergroten. En inderdaad vanwege veranderin­gen in je activiteit­en zijn interessan­te opdrachten binnen handbereik, precies zoals je wil. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Dit is een ideale dag om een einde te maken aan sommige plichtpleg­ingen of om op diplomatie­ke wijze wat eisen te stellen. Vergeet niet de beste wensen over te brengen, ook aan diegenen die je niet zo mag.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Veel profession­ele contacten en betere relaties met je collega’s. Daar mag je tevreden over zijn, maar besef dat je je pogingen niet moet staken. Liefde: Pas op, de dalende Maan kan zorgen voor verwarring in je relaties.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je houdt van de sfeer op je werk, je krijgt er een geweldige energie van. Als je een baan zoekt, dan is het tijd om opnieuw contact op te nemen met iemand die je vorig jaar hebt ontmoet. Dat kan interessan­t worden.

Vissen 20-2 T/M 20-3 De Maan zorgt voor vitaliteit en strijdlust. Dat is positief zolang je die energie niet omzet in agressie. Dat zou leiden tot onbegrip en daarmee bereik je je doel nooit. Single? Geef niet te snel toe.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium