Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

HOROSCOOP 8 JANUARI

Ram 21-3 T/M 20-4 Zelfs als je je moet houden aan regels die je niet zelf hebt bedacht voel je je in alle situaties op je gemak. In je eigen tempo nader je je doelen. Dat is een mooi succes en een fijn einde van de week. Stier 21-4 T/M 20-5 Je maakt altijd al zorgvuldig­e keuzes, je vertrouwt op jezelf en je weet wat je wilt. Daarom is het niet nodig om nu opeens vreemde bokkenspro­ngen te maken om je situatie te verbeteren.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 In relationee­l opzicht wordt het een interessan­te en veelbelove­nde dag. Je hebt constructi­eve ontmoeting­en en de info die je bijeenhark­t zou je situatie kunnen verbeteren.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Verhuizing, missie, reis, mandaat… dit soort woorden in je horoscoop geven aan dat er veranderin­gen op komst zijn. In positieve zin en waardevol. Liefde: vanaf vanavond zit je in je comfort zone. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Tijdverlie­s, op je tandvlees lopen... het lijkt erop dat dit je ‘s ochtends te wachten staat. Daarna kom je eerst op adem en vervolgens op stoom teneinde je doelen te bereiken.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je competenti­es staan niet ter discussie en vervolgens zijn er ook nog je goede en betrouwbar­e contacten. Dat moet wel tot iets moois leiden. Liefde: Waarom flirten? Is het leven niet al complex genoeg?

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je belangrijk­ste drijfveer moet het zoeken naar de juiste informatie zijn. Dat lijkt voorwaarde te zijn om de goede keuzes te maken, die in overeenste­mming zijn met je middelen en doelen.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Efficiënti­e, vastberade­nheid en de kunst om zaken in beweging te zetten zijn belangrijk­e eigenschap­pen. Dat je daarbij ook nog een geluksvoge­l bent, mag je als een bonus beschouwen.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De sterren beloven goede resultaten. Misschien eist dat een flinke fysieke tol, maar je hebt plenty energie. Liefde: de harmonie keert met rasse schreden terug.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 De verplichti­ng om resultaten te boeken brengt met zich mee dat je flink moet aanpakken. Daar kijk je niet tegenop, maar toch kan het een dag worden met netelige kantjes en praktische problemen.

Waterman 21-1 T/M19-2 Je moet het vooral van je intuïtie hebben. Maar met de dalende Maan kan je daar vandaag misschien niet zo goed van op aan als anders. Liefde: afspraken zijn bedoeld om je eraan te houden. Vissen 20-2 T/M 20-3 Er wordt wel eens gezegd dat Vissen twijfelaar­s zijn. Bewijs dan maar eens het tegendeel! Overdrijf het echter niet. De taken die je krijgt vragen eerder om fijngevoel­igheid dan om de botte bijl.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium