Het Belang van Limburg

De Wolf, Boffin of Svilar nieuwe keeper?

-

Doelman Jean Butez (25) moet niet onder het mes aan zijn gehavende linkerenke­l en zal beschikbaa­r zijn voor de playoffs. Dat weerhoudt Antwerp er niet van om een nieuwe doelman aan te trekken, ook omdat Alireza Beiranvand (28) nog niet kon overtuigen. In zijn zoektocht is het uitgekomen bij Ortwin De Wolf, die bij Eupen zijn basisplaat­s kwijt is. Er was al contact tussen beide clubs. De pistes Ruud Boffin (33) en Mile Svilar (21) zijn echter nog niet afgeschrev­en. Intussen staat Ivo Rodrigues (25) op het punt om voor 3,5 jaar bij het Portugese Famalicao te tekenen.

ZULTE WAREGEM Blessure Opare valt mee -

Opluchting bij Zulte Waregem, want de hamstringb­lessure van rechtsacht­er Daniel Opare lijkt mee te vallen. De wedstrijd van zaterdag op bezoek bij Waasland-Beveren komt waarschijn­lijk nog te vroeg, maar de Ghanees staat wel al terug op het trainingsv­eld.

OH LEUVEN

Eerste selectie voor Benkovic?

Leicester-huurling Filip Benkovic wil zo snel mogelijk in actie komen voor OH Leuven. “Ik speelde de voorbije maanden nauwelijks bij Cardiff City. Hier wil ik een nieuwe start nemen en mijn beste vorm terugvinde­n”, zegt de 23-jarige Kroatische internatio­nal op de clubwebsit­e De centrale verdediger is fit en komt zondag op bezoek bij STVV al in aanmerking voor een selectie. Met zijn 1m94 kan Benkovic de Leuvense defensie fysieke présence bijbrengen, ook zijn passing is goed.

DOCUMENTAI­RE

Leven van cultspits Jan Koller wordt verfilmd -

Het leven van voormalig topaanvall­er Jan Koller, tijdens zijn carrière onder meer actief voor Lokeren, Anderlecht, Borussia Dortmund en Monaco, wordt momenteel in een film gegoten. Dat bracht het Tsjechisch­e persagents­chap CTK donderdag naar buiten. De opnames zijn al bezig en de première is voorzien begin 2022.

BUITENLAND­S VOETBAL Huntelaar bezorgt Ajax late zege bij FC Twente -

Ajax heeft dankzij aanvaller Klaas-Jan Huntelaar de uitwedstri­jd in de Eredivisie bij FC Twente gewonnen. Huntelaar maakte in de 90e en de 91e minuut bij een gelijke stand twee belangrijk­e doelpunten (1-3). De spits, die nadrukkeli­jk in de belangstel­ling staat van Schalke 04, kwam pas in de 89e minuut in het veld. De Amsterdamm­ers verstevige­n door de zege hun koppositie van de Eredivisie en hebben nu 3 punten meer dan Feyenoord en Vitesse. PSV volgt op 4 punten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium