Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

HOROSCOOP 15 JANUARI

Ram 21-3 T/M 20-4 Je hebt zin om te ondernemen en te vernieuwen. Maar je omgeving staat daar niet echt voor open, om nog maar te zwijgen van het ontbreken van de nodige middelen. De volgende week wordt dat heel anders.

Stier 21-4 T/M 20-5 Door je handigheid kun je vandaag allerlei kanten op. Om daar echt profijt van te hebben moet je vooral niets op de lange baan schuiven maar juist de handen uit de mouwen steken. Volg je intuïtie. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Waar ben je nu met je eigen projecten? Dat is de vraag, zo op het eind van de week. Verborgen onder een laagje stof? Dan wordt het tijd om er de bezem doorheen te halen en te kijken wat je er nog van kan maken.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je kan laten zien dat je beschikt over een gezond verstand, laat die kans niet glippen. Niets wat je onderneemt is voor niets maar om tastbare resultaten te boeken moet je nog wat geduld hebben.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je beheerst je zaken meesterlij­k en misschien is er wel sprake van nieuw elan in je carrière. Zorg dat je je zaakjes tot in de puntjes regelt, want het is een investerin­g voor de toekomst.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Je barst van de energie en bent in staat om snel te handelen. Dat maakt dat je je doelen eenvoudig kunt bereiken. Let in je relatie op je woorden om spanningen te vermijden.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Zet gerust een vrolijk gezicht op, je kunt het voortouw nemen in de organisati­e die wordt opgezet. Dus als je een baan zoekt, ga door op de huidige manier, dan gaan deuren misschien zomaar voor je open.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Gisteren liep alles op rolletjes, vandaag kan alles zomaar weer uit de rails lopen. Dit is een negatieve dag voor jouw teken en dat zorgt voor problemen waar je de handen vol aan zult hebben.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Neem de tijd om rustig na te denken en geduldig te bouwen aan een plan voor de toekomst. Zo kunnen heel wat zaken die nu nog in ontwikkeli­ng zijn, plotseling heel duidelijk vorm aannemen.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Kop op, alles is in beweging! Eerst leken je initiatiev­en op weerstand te stuiten maar vandaag lijkt iedereen er wel op uit om van jouw creativite­it mee te profiteren. Iedereen vindt je plannen constructi­ef.

Waterman 21-1 T/M19-2 Natuurlijk moeten deadlines gehaald worden, maar dat betekent niet dat je er dan alleen voor moet staan. Sta op je strepen en eis dat ook de anderen de handen uit de mouwen steken!

Vissen 20-2 T/M 20-3 De sterren zorgen voor durf, geloof in een goede afloop en zelfverzek­erdheid. Denk echter niet dat je geen enkel obstakel op je weg vindt. Om je doel te bereiken zul je je nog flink te weer moeten stellen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium