Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

HOROSCOOP 18 JANUARI

Ram 21-3 T/M 20-4 Je beste dag van deze week. Spring dus op het podium, laat je zien en zorg dat je je concurrent­en de loef afsteekt. Single: denk eens serieus na over je bedoelinge­n.

Stier 21-4 T/M 20-5 Ben je vandaag een beetje knorrig? Daar schiet je niet veel mee op als je efficiënt en rustig wilt werken. Stel je wat vriendelij­ker op, dan vliegen de uren voorbij en blijft de sfeer goed!

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 In je omgeving overheerst vaagheid waardoor ook je besluitelo­osheid toeneemt. Van je intuïtie moet je het ook al niet hebben, dus wees op je hoede en stel belangrijk­e beslissing­en een dag uit.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Groot is je zelfvertro­uwen en het geloof in je mogelijkhe­den. Terecht, zoals misschien vandaag al zal blijken! Single, door je activiteit­en ontmoet je iemand die valt voor je charmes.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Een afwisselen­de dag, je enige probleem is dat je selectief moet zijn en goede keuzes moet maken over wat wel en wat niet te doen. Je weet echter in welke richting je het moet zoeken dus...

Maagd 24-8 T/M 23-9 De week begint goed, met een aantal aantrekkel­ijke taken. In die context groeit ook je zelfvertro­uwen en laat je zien dat je lef hebt. Prima, zolang je maar realistisc­h blijft.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Kansen en mogelijkhe­den genoeg om vooruitgan­g te boeken. Alleen je motivatie en je energie lopen daarbij een beetje achter. Pep jezelf op! Single: een flirt die afwijkt van alles wat je gewend bent.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Je energie is zo groot dat je als een bliksemsch­icht moet kunnen handelen. Dat is althans waar goede invloeden van de Maan op wijzen. Maak gebruik van deze gunstige situatie! Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Het geluk lacht je toe, maar je zult zelf de armen uit de mouwen moeten steken om er iets van te maken. Doe je niets, dan gebeurt er ook niets en mis je wellicht een gouden kans. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een gunstige dag: kansen te over én de mogelijkhe­id om je ideeën in praktijk te brengen. Single: je blijkt nog steeds een zwak te hebben voor iemand die vroeger belangrijk voor je was. Waterman 21-1 T/M19-2 De druk loopt op, de tijd vliegt voorbij… genoeg redenen om in de stress te schieten. Toch gaat alles in de goede richting en zul je verbaasd staan over de resultaten die je uiteindeli­jk boekt. Vissen 20-2 T/M 20-3 Een héle slechte dag voor jouw teken. Probeer maar stand te houden, houd vertrouwen in jezelf en laat je niet meesleuren in zinloze discussies. Neem ook af en toe pauze om tot rust te komen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium