Het Belang van Limburg

CLUB BRUGGE OOSTENDE

Club stalt jonge Venezolaan­se spits bij beloften

-

VANAVOND 21 UUR SCHEIDSREC­HTER: Wim Smet

CLUB BRUGGE: Mignolet, Mata, Mechele, Kossounou, Sobol, Rits, Vormer, De Ketelaere, Lang, Diatta, Okereke

INVALLERS: Horvath, Deli, Van der Brempt, Denswil, Ricca, Balanta, Badji, Dost, Dennis GEBLESSEER­D: Mitrovic

OOSTENDE: Castro, Jäkel, Hendry, Tanghe, Skulason, Bataille, D’Arpino, McGeehan, Hjulsager, Sakala, Gueye

INVALLERS: Schelfhout, Bätzner, Boonen, D’Haese, Patoulidis, Kvasina, Thiam GEBLESSEER­D: Hubert, Marquet, Capon, Theate, Vandendrie­ssche, Ndicka, Guri

OP 1 KAART VAN SCHORSING: D’Arpino

Met de 19-jarige Venezolaan Daniél Perez (foto) heeft Club Brugge na Stefano Denswil en Bas Dost een derde wintertran­sfer gerealisee­rd. De 1m90 lange spits komt voor 200.000 euro over van Metropolit­anos FC - een club uit zijn thuisland - en tekent voor vier jaar. De jeugdinter­national gaat in eerste instantie bij Club NXT in 1B aan de slag om te wennen aan het Belgische voetbal.

Hans Vanaken zit vanavond tegen Oostende zijn laatste van drie schorsings­dagen uit na zijn rode kaart tegen Eupen. Zondag tegen KRC Genk is de Lommelaar weer van de partij. Oostende kan geen beroep doen op aanvoerder Kevin Vandendrie­ssche en invaller Théo Ndicka. Zij testten maandag positief op corona. Eerder hadden Hubert, Capon, Theate en Marquet ook al positief getest. Met zes besmetting­en heeft KVO één geval te weinig om uitstel te vragen voor de partij op Club.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium