Het Belang van Limburg

Is deze Limburger stiekem Big Brother?

- Nele Coune

Met de Halense Liese zit er nog één Limburger in het Big Brother-huis. Maar zou het kunnen dat er nóg een stem uit onze provincie in het huis weerklinkt? Kijkers denken namelijk dat de stem van Big Brother die van (stem)acteur Jeroen uit Riemst is.

“Heb je mij gemist? Ik ben terug”, met die woorden opende Big Brother begin januari het nieuwe seizoen van het realitypro­gramma op VIER. Sindsdien wordt er door de kijkers niet enkel druk gediscussi­eerd over de bewoners, maar ook over Big Brother zelf. Wie zit er verborgen achter die stem die de orders uitdeelt? Dave Peters? Bruno Wyndaele? Verschille­nde namen worden genoemd, maar één die steeds vaker opduikt is die van Jeroen (42). De (stem)acteur woont in Borgerhout, maar is afkomstig uit Riemst. Hij had rolletjes in de series Red Light, Over Water en De Twaalf, maar kijkers denken hem vooral te herkennen van de spotjes voor Coolblue, waaraan hij zijn stem leent.

Wanneer we

hem

contactere­n, blijken we niet de eerste te zijn die hem linken aan de bekende opdrachtge­ver. “Het zou mooi zijn als Big Brother een Limburger blijkt te zijn”, is het enige dat hij erover kwijt wil. Ook bij VIER, dat dagelijks de gebeurteni­ssen in het huis toont, willen ze nog niet verklappen wie Big Brother is. “Die identiteit houden we graag nog geheim om het mysterie en de alwetendhe­id van de stem te bewaren”, aldus Barbara Salomon. De zoektocht naar Big Brother loopt dus nog even verder. Hij mag 100 dagen lang opdrachten uitdelen aan de kandidaten, die sinds oudejaarsa­vond het huis bewonen. Hij heeft dus nog 80 dagen te gaan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium