Het Belang van Limburg

ANTWERP WAASLAND-BEVEREN

-

VRIJDAG 20.45 UUR SCHEIDSREC­HTER: nog aan te duiden. ANTWERP: Beiranvand, Seck, Batubinsik­a, De Laet, De Pauw, Boya, Hongla, Lukaku, Gerkens, Refaelov, Lamkel Zé.

INVALLERS: Matijas, Thiam, Juklerod, B. Verstraete, De Sart, Ampomah, Benavente, Mbenza.

GEBLESSEER­D: Haroun, Mbokani, Nsimba, Buta, Miyoshi, Gelin, Coopman.

OP 1 KAART VAN SCHORSING: Mbokani, Batubinsik­a.

WAASLAND-BEVEREN: Jackers, Albanese, Bastians, Vukotic, Wuytens, Schryvers, Mandjeck, Bertone, Heymans, Faucher, Frey. INVALLERS: Lathouwers, Gabriël, Schoonbaer­t, Leuko, Khammas, Vieira, Jubitana, Sinani, Efford, Sula.

GEBLESSEER­D: Koita, Wiegel.

OP 1 KAART VAN SCHORSING: Wuytens, Frey.

ANDERLECHT

Luka Adzic opnieuw naar Emmen -

Anderlecht stalt Luka Adzic voor de rest van het seizoen bij FC Emmen, de hekkenslui­ter in de Eredivisie. De 22-jarige Serviër werd vorig voorjaar ook al verhuurd aan de Nederlands­e eersteklas­ser.

Nog een transfer voor Dimata? -

Landry Dimata (23) moet het stellen met invalbeurt­en en dreigt weldra naast de kern te vallen als Diaby weer inzetbaar is. Daarom is het niet uitgeslote­n dat de aanvaller nog transferee­rt in deze wintermerc­ato. Nu zou er Italiaanse interesse zijn.

ANTWERP

Druk op vertrek Lamkel Zé met spandoek -

De supporters van Antwerp hebben donderdagm­orgen een spandoek met daarop gedrukt ‘4 days left’ opgehangen aan het Bosuilstad­ion. De fans voeren zo de druk op het bestuur van de club op. Ze eisen een vertrek van aanvaller Didier Lamkel Zé.

Mbokani en Haroun nog steeds out -

Bij Antwerp blijven Faris Haroun en Dieumerci Mbokani ook voor de wedstrijd van vrijdag tegen Waasland-Beveren out met kuitproble­men. Simen Juklerod is wel opnieuw van de partij.

AA GENT Interesse uit Cyprus voor Bezus -

Het Cypriotisc­he Anorthosis Famagusta toont concrete interesse voor Roman Bezus. De middenveld­er wil niet meteen toehappen.

KV MECHELEN

Nog geen Bateau tegen Genk -

KV Mechelen kan zaterdag tegen KRC Genk nog niet rekenen op Sheldon Bateau. Bateau hoopt volgende week de groepstrai­ningen te kunnen hervatten.

NATIONALE BELOFTEN Kwalificat­ie EK U21 -

De Belgische beloften kennen hun tegenstand­ers op weg naar het EK voetbal U21 van 2023 in Roemenië en Georgië. De Jonge Duivels treffen in groep I Denemarken, Turkije, Schotland en Kazachstan. De EK-kwalificat­iecampagne begint in september van dit jaar.

BUITENLAND­S VOETBAL Liverpool wint topper -

Tottenham heeft donderdag op de twintigste speeldag van de Engelse Premier League met 1-3 verloren van kampioen Liverpool. Toby Alderweire­ld kwam niet van bank bij de thuisploeg, Divock Origi viel in bij de bezoekers.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium