Het Belang van Limburg

ONZE TV-TIPS

-

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.

De Weekenden

CANVAS, MA, 21.20U

De tweede lockdown valt Kobe zwaar. Hij volgt de regels te strikt, wat het voor vader Pascal extra moeilijk maakt. Het is een jaar geleden dat Maikes woonzorgce­ntrum afgebrand is, de pers laat dit niet aan zich voorbij gaan. Maar ook Sun kan Maike’s verhaal niet lossen. Tijs stapt uit zijn comfortzon­e, hij geeft een workshop 'gepersonal­iseerde sneakers'. Helga krijgt slecht nieuws: ze heeft een erfelijke ziekte.

(tove)

Kinderziek­enhuis 24/7

EÉN, MA, 20.40U

Het gaat beter met Iben. Het ziet ernaar uit dat de reactie van zijn lichaam op de CAR-T-cellen voorbij is. Grace mag weer normaal eten, maar om haar ziekte niet te verergeren moet dat gebeuren volgens een strikt vetarm dieet. Mattia mag de intensieve zorg verlaten. Het zal in de loop van de komende maanden duidelijk worden of de therapie echt helpt. Het gaat goed met de sonde van Luna.

First Dates

EÉN, MA, 21.25U

Patrick is fan van het Spaanse

vida loca. Zijn date Regina heeft Spaanse roots. Gospelzang­er Marson is gelovig, en gelooft in de liefde. Hij mag op date met de mooie Clemence. Wilbert is afkomstig uit Curaçao, en zijn exotische looks kunnen Peter wel bekoren. Inge legt de lat hoog in het leven en de liefde. Deze aflevering is nog een restant van seizoen 1. De coronarege­ls waren tijdens de opnames nog niet van toepassing.

Bekijk de tv-gids van de hele week op hbvl.be/tv-gids

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium