Het Belang van Limburg

De talentenvi­jver van Regi

-

➜ Linda Mertens

Ontmoette Regi in 2000, in discotheek Illusion, en verving Ann Vervoort en schaduwzan­geres Karine Boelaerts als frontvrouw bij Milk Inc. Drukte in 2014 de pauzeknop in na familiale problemen.

➜ Sylver

De dancegroep van Silvy De Bie en Wout Van Dessel brak na de eeuwwissel­ing door dankzij hits als Turn the tide. Regi, een goede vriend van Van Dessel, zat mee achter de knoppen.

➜ Dimitri Vegas & Like Mike

Doken in 2012 als onbekende dj's in de studio met Regi voor de single Momentum. Die klom in de Ultratop naar een zevende plek, hun hoogste hitnoterin­g tot dan toe.

➜ Jake Reese (Jaap Reesema)

Werd door Regi aan boord gehaald voor Liefde voor muziek en monsterhit­s als Ellie. Zingt mee in Komt wat dichterbij. Lanceerde op zijn beurt Pommelien Thijs met hun duet Nu wij niet meer praten.

➜ Milo Meskens

Dook drie jaar geleden met Regi een Spaanse studio in voor het lied Ordinary. Die haalde platina en werd op de MIA’s genomineer­d voor hit van het jaar.

➜ Camille Dhont

Dankt haar solodoorbr­aak aan Regi, die de #LikeMe-actrice op het spoor kwam dankzij zijn dochters. Samen staan ze al sinds oktober onafgebrok­en in de Ultratop met Vergeet de tijd en Vechter.

➜ MATTN (Anouk Matton)

Werd door haar man Dimitri Vegas als zangeres aangeboden bij Regi, die toehapte. De dj uit Leopoldsbu­rg is te horen op zijn laatste album, in het lied I won’t tell, en bouwt sindsdien aan haar zangcarriè­re.

 ?? FOTO ISOPIX ??
FOTO ISOPIX

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium