Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 11 FEBRUARI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Bepaalde personen kunnen je ideeën de grond in boren of ze hebben iets tegen je manier van doen. Trek je er niets van aan, je weet immers dat je kan rekenen op invloedrij­ke relaties. Liefde: weet wat je wilt!

Stier 21-4 T/M 20-5 Positieve aspecten voeren de boventoon waardoor jij in een mum van tijd goede resultaten kan boeken. Maar verdoe geen tijd aan futiliteit­en. Liefde: stel je niet te bezitterig op.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Reken op een grote verrassing in de vorm van een interessan­t aanbod of de aandacht waar je op zat te wachten. Liefde: zorg ervoor dat je woorden niet met je gevoelens aan de haal gaan.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Stort je volledig op je werk. Je omgeving steunt je erin en relaties worden er sterker door. Durf het aan om de platgetred­en paden te verlaten en nieuwe wegen in te slaan. Geef niet toe aan je ongeduld.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je kan te maken krijgen met een pijnlijke kwestie waar je even geen raad mee weet. Het ergste is dat iedereen je op de vingers kijkt. Wat je ook beslist, kritiek zal er altijd zijn.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Een ontmoeting, een aanbod dat zomaar uit de lucht komt vallen, een belangrijk­e wijziging? Iets of iemand gaat je dag overhoop halen door je een nieuw perspectie­f voor te spiegelen.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 De verleiding is groot om je verplichti­ngen aan de kant te schuiven en te gaan voor een minder convention­ele en meer artistieke toekomst. Maar wedden dat het heden je snel weer tot de orde roept?

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Alles wat je onderneemt lijkt tot een kansrijke situatie te leiden. Ontmoeting­en zullen een positieve invloed hebben op je werk en leiden tot fantastisc­he ideeën. De aandacht die je krijgt zal je verrassen.

Boogschutt­er 23-11 T / M 21-12 Je nauwkeurig­heid is algemeen bekend, maar vandaag lijk je het wat ver door te voeren en dan wordt het pietluttig. Liefde: tijd om een paar minder betrouwbar­e figuren uit je adressenbe­stand te schrappen.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Saturnus versterkt je concentrat­ievermogen wat je tot een geduchte tegenstand­er maakt. Je rivalen doen er goed aan zich koest te houden. Liefde: misschien wat gedoe, niets ernstigs maar prettig is anders.

Waterman 21-1 T/M19-2 Laat je fantasie zijn gang gaan want je werkzaamhe­den dreigen gefrustree­rd te worden door administra­tieve rompslomp. Reken op je intuïtie, iets maakt een einde aan de sleur en opent nieuwe perspectie­ven.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Een negatieve dag die zelfs invloed kan hebben op het komende weekend. Neem alleen beslissing­en waarvan je de risico’s kunt overzien en luister niet naar welk voorstel dan ook.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium