Het Belang van Limburg

Alle nieuwtjes en foto’s uit vaccinatie­centra in de krant

-

Alle nieuwtjes uit de vaccinatie­centra vind je binnenkort in de Buurtkrant. Zo goed als alle Limburgers zullen in de volgende weken en maanden passeren in een van de vijftien vaccinatie­centra in deze provincie. Ook u kunt allerhande nieuwtjes, foto’s of anekdotes insturen via www.hbvl.be/nieuwsjage­r.

In heel Limburg wordt op dit moment hard gewerkt om de vaccinatie­centra op tijd klaar te krijgen. De vaccinatie van de bewoners en het personeel van de woonzorgce­ntra is intussen bijna afgerond. Momenteel komt het personeel van andere zorginstel­lingen aan bod. De vaccinatie­centra kunnen in principe vanaf volgende week starten met het inenten van het zorgperson­eel uit de eerste lijn. Daarna volgt de rest van de bevolking. De eerste inenting in een vaccinatie­centrum zal plaatsvind­en op 15 februari in Beringen. Tegen het einde van de krokusvaka­ntie zouden alle centra operatione­el moeten zijn.

“Uiteraard volgen de journalist­en van Het Belang van Limburg het nieuws over de vaccinatie­centra op de voet. De verslaggev­ing daarover vind je op hbvl.be, onze app of in de dagkrant. Maar daarnaast zijn er ongetwijfe­ld nog vele kleine nieuwtjes die aan de aandacht van onze journalist­en ontsnappen of die misschien te lokaal zijn”, weet Johnny Put, fieldmanag­er van Het Belang van Limburg. “De Buurtkrant is in het leven geroepen om al dat kleine, lokale nieuws te coveren. Vele duizenden Limburgers zullen in de komende maanden passeren in een van de vijftien vaccinatie­centra. De Buurtkrant wil daar graag bij zijn. Tal van vrijwillig­ers zullen een handje toesteken bij de vaccinatie­s. Ook hen willen we in het zonnetje zetten.”

Insturen

Iedereen kan zelf een artikel met foto insturen naar de Buurtkrant. Heb je iets bijzonder meegemaakt in het vaccinatie­centrum? Wil je een medewerker in de kijker plaatsen? Heb je een mooie foto van jouw grootouder of ander familielid bij de inenting? Aarzel niet en laat het ons weten. Voor alle leuke nieuwtjes en foto’s maken wij een plaatsje vrij op onze website en in de Buurtkrant op vrijdag.

→ Insturen via www.hbvl.be/nieuwsjage­r

Duizenden Limburgers passeren in de volgende weken in de vaccinatie­centra. De Buurtkrant wil er graag bij zijn. Iedereen kan zelf nieuwtjes en foto’s insturen.

 ?? FOTO BOUMEDIENE BELBACHIR ??
FOTO BOUMEDIENE BELBACHIR

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium