Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 12 FEBRUARI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Een dag die bol staat van de activiteit­en, zoals wel vaker op vrijdag. Doe wat je moet doen, maar ook niet meer dan dat. Staat er straks iets gezelligs op het programma? Zorg dat je dan nog in vorm bent.

Stier 21-4 T/M 20-5 Er lijkt geen einde aan deze dag te komen want je zit tot over je oren in het werk dat je te lang hebt laten versloffen. Liefde: een verleideli­jk aanbod toont aan dat het tijd wordt te breken met de sleur.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Meer dan genoeg stressfact­oren: relaties, een onvoorzien probleem, moeilijke klanten. Ga de problemen een voor een te lijf en blijf kalm. Single? Een flirt kan zorgen dat het snel gaat… op je creditcard!

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Richt je aandacht niet te zeer op het heden maar focus op de toekomst door een degelijke route te kiezen waarop je langzaam maar zeker vooruit komt. Relaties: probeer de jeugd een beetje los te laten.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Mars zorgt ervoor dat je agressief te werk gaat om je zin door te drijven. Maar gelukkig is ook Mercurius in de buurt om je wat af te remmen. Gevolg: je schiet wel op, maar op een gecontrole­erde manier.

Maagd 24-8 T / M 23-9 Je beschikt over een flinke dosis dynamiek en je zaken ontwikkele­n zich op een profijteli­jke manier. Wat de liefde betreft ben je toe aan een portie tederheid. Dat wordt tijd want er steekt twijfel op.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Paniek in de tent! Het lijkt wel of je er helemaal alleen voor staat. Gelukkig verschijne­n er tegen de middag hulptroepe­n. Single, het blijkt dat sommigen aan een half woord genoeg hebben.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 De tijd is aangebroke­n om je werkwijze en ideeën voor het voetlicht te brengen. Als je op het laatste moment nog twijfelt, weet dan dat de sterren je gunstig gezind zijn en ga ervoor.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een negatieve dag, je lijkt minder alert, projecten lopen niet goed, je overschat je krachten of neemt teveel hooi op je vork. De redding: neem vrij, neem afstand en... doe niets!

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Het werk loopt op rolletjes, tot ieders tevredenhe­id. Maar vergeet niet af en toe een pauze in te lassen, anders ben je straks afgebrand. Dat zou jammer zijn. Houd nog wat puf over voor vanavond.

Waterman 21-1 T/M19-2 Deze dag lijkt druk te worden, maar op het einde is er de opbrengst van een hele week hard werken. Single, dit is geen dag om de jacht te openen, dus laat je jagersspul­len maar in de kast.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Het is niet gek als je vandaag eens wat zaken probeert te organisere­n. Prioriteit­en stellen bijvoorbee­ld en daarna een tactiek bepalen. Wat relaties betreft doe je er goed aan je begripvol op te stellen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium