Het Belang van Limburg

FULL Hasselt strikt internatio­nal Paulus

- Jo Trekels

FUTSAL FULL HASSELT Na twee ‘coronaseiz­oenen’ bij Renolim Borgloon keert Joren Paulus terug naar de Alverberg. FULL Hasselt maakte zondagavon­d de komst van de internatio­nal officieel.

“Hasselt is aan een mooi project bezig om het zaalvoetba­l en Limburg weer op de kaart te zetten”, verklaart de tweevoetig­e flankspele­r. “Dat ik er herenigd wordt met de coach en vele ex-teamgenote­n, trok me over de streep. Hopelijk kunnen we als team samen met de sporthal en de entourage zorgen voor goed gevulde zalen en sfeervolle avonden.” Eerder haalde Hasselt bij revelatie Borgloon, dat lijdt onder de coronacris­is, al enkele jongens op: Halim, Durakovic en coach Petros Papanicola­ou. Die wordt straks bijgestaan door Bart Schapmans en Ili Kodalci. Met de transfer van Paulus, en ook de terugkeer van Los Leonesboeg­beeld Domenico Grossi, is de 12-koppige kern rond. Khalid Ait

Salah en Nigel Gerrits verlaten de club. Doelmannen zijn Vrancken en Cicirelli. De tien spelers: Sleypen, Halim, Paulus, Kaddouri, Grossi, Durakovic, Haid El Assiri, El Mansouri, Achter en Laghzaoui. “Ons huiswerk is af en we hebben er alle vertrouwen in”, vertelt voorzitter Roberto Fernandez-Guillen. Of het team geen ervaren, balvaste aanvaller mist om de hoge ambities waar te maken? “We zijn ervan overtuigd dat Younes Achter op die positie kan verrassen en dat onze coach goed werk zal leveren met jongeren El Mansouri en Laghzaoui.”

 ?? FOTO BELGA ?? Joren Paulus als Rode Duivel: “Hasselt is aan een mooi project bezig.”
FOTO BELGA Joren Paulus als Rode Duivel: “Hasselt is aan een mooi project bezig.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium