Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 16 FEBRUARI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Wat je ook aanpakt, het lijkt allemaal winstgeven­d en zinvol. Maar als je in een luie stoel blijft zitten gebeurt er natuurlijk niets, je zult er wel honderd procent voor moeten gáán!

Stier 21-4 T/M 20-5 Misschien word je uitgedaagd en ben je daardoor min of meer verplicht om te laten zien wat je kan. Mogelijk moet je helemaal tot het uiterste gaan, maar dat is dan maar zo. Dit gaat over status.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Door de nieuwe contacten die je hebt aangeknoop­t vergroot je je actieradiu­s of kan je participer­en in een innovatief project. Liefde: begraaf de strijdbijl! Een ideale avond om het goed te maken.

Kreeft 22-6 T / M 22-7 Je lijkt te zijn buitengesl­oten van een ondernemin­g die verre van soepel loopt. Als echter plots een geweldige chaos uitbreekt, biedt dit je de gelegenhei­d om op magistrale wijze te intervenië­ren. Leeuw 23-7 T/M 23-8 Het hoeft niet nog eens bewezen te worden: je bent een strijdlust­ig type. Deze dag moedigt competitie aan, dus een kolfje naar je hand! Je rivalen zijn niet de minsten, maar wie wint het van een Leeuw? Maagd 24-8 T/M 23-9 Schaamtelo­ze opmerkinge­n, geklier en leugens. In je omgeving is er een hoop niet in de haak. Houd afstand want jij bent er niet echt bij betrokken. Misschien kan je er zelfs de humor van inzien! Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Vandaag draait het om tact en om contacten. Zonder tact bereik je niet veel, contacten en gesprekken verrijken je ideeën. Liefde: als je partner erg gevoelig is, wakker het vuur dan niet verder aan.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Richt je op het verbeteren van je werksituat­ie en het behoud van je autonomie. Houd rekening met felle tegenstand. Liefde: als je naasten klagen over een tiran thuis… kijk dan eens in de spiegel.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Er lijkt een storm op komst, een situatie die je hele organisati­e op zijn kop dreigt te zetten. Wees vastberade­n en doe wat je in die situatie goed lijkt, wat anderen er ook van zeggen. Steenbok 22-12 T/M 20-1 De stijgende Maan dreigt je hypergevoe­lig te maken, waardoor je bepaalde acties misschien overdrijft. Liefde: zelfde verhaal. Let op je woorden en schiet niet uit je slof.

Waterman 21-1 T/M19-2 Een mooie kans om van koers te veranderen of nieuwe verantwoor­delijkhede­n te krijgen. Maar hierdoor krijg je het wél extra druk. En dat wordt thuis weer niet zo op prijs gesteld. Denk er nog eens goed over na!

Vissen 20-2 T/M 20-3 Maak een einde aan dat getwijfel: je kan elk probleem de baas en laat zien hoe groot je inzicht is. Liefde: misschien een kleine crisis, maar geen reden voor paniek.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium