Het Belang van Limburg

Bezoekers Terhills Resort slapen in Limburgse bedden

-

Wie een verblijf boekt voor een luxueuze cottage van Terhills Resort in Dilsen-Stokkem, zal daar op twee oren kunnen slapen. Slaapspeci­alist Veldeman Bedding uit Oudsbergen zorgt immers voor de slaapinric­hting.

Veldeman Bedding is al vele jaren een van de parels aan onze industriël­e kroon. Met Glocom heeft het bedrijf van Marc Veldeman een afdeling opgericht die zich op de projectenm­arkt richt. Er worden bedden en matrassen aangeboden, alsook totale inrichting­en van kamers en interieurw­erken. Glocom heeft zopas het order binnengeha­ald voor de slaapinric­hting van de 250 cottages van het vakantiepa­rk Terhills Resort. Het park wordt gebouwd in opdracht van de Limburgse investerin­gsmaatscha­ppij LRM en zal worden

uitgebaat door Center Parcs. De luxueuze verblijven zullen uitgerust worden met Limburgse bedden en matrassen. “We vinden het heel fijn dat een Limburgse fabrikant geselectee­rd wordt voor dit prestigieu­ze project”, zegt Philip Daenen van Veldeman Group. Het park wil de eerste gasten graag ontvangen vanaf 14 juni.

Intersoc

De projectpoo­t Glocom van Veldeman Group sleepte zopas ook het order in de wacht voor de aankleding en inrichting van het Hotel Astoria in Bad Hofgastein, Oostenrijk. Het wordt door Intersoc, de vakantie-poot van de CM, klaargesto­omd om grote groepen Vlaamse toeristen een mooie vakantie te bezorgen. Voor een aantal taken zal het bedrijf een beroep doen op het Limburgse YP Eurofix.

 ?? FOTO JEFFREY GAENS ?? Veldeman mag de slaapinric­hting voor de 250 luxueuze verblijven van Terhills Resort leveren.
FOTO JEFFREY GAENS Veldeman mag de slaapinric­hting voor de 250 luxueuze verblijven van Terhills Resort leveren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium