Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

ZATERDAG 20 FEBRUARI

Ram 21-3 T/M 20-4 De liefde maakt dat je het er even rustig van kunt nemen. Deze dag begint al mooi; aarzel niet om je goede ideeën ten uitvoer te brengen. Single? Heb vertrouwen in de liefde die komt.

Stier 21-4 T/M 20-5 Onverschil­ligheid, onopletten­dheid, slechte communicat­ie, je bent helemaal op jezelf teruggewor­pen en dat zul je merken ook. Reageer snel, want zo in je eentje vind je het maar niets. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Als het niet soepel gaat tussen jullie twee, komt de super invloed van Venus als geroepen zodat jullie een solidere basis kunnen leggen dan tot nu toe. Single: laat je charme werken.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Je wil er wel even tussenuit. Waar wacht je dan nog op, je partner vindt het prima! Single: als er iets schuurt en wringt dan ligt dat natuurlijk niet aan jou maar aan je omgeving. Toch?

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Als je deze dag het liefst oude films wil bekijken vanuit je bed, ga je gang! Soms mag je gerust genieten zonder dat het je een schuldgevo­el hoeft te geven. Maagd 24-8 T/M 23-9 Blijf niet stilletjes in een hoekje zitten. Als je naar buiten gaat zul je ervaren dat het goed voor je is. Die flirt die je beloofd was, zou een complete ijsberg kunnen ontdooien.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je vaart lukraak op het kompas van je stemmingen. Je vindt het prettig om plannen in de war te schoppen, zodat je je niet hoeft te binden. Maar zó vind je die ene zielsverwa­nt natuurlijk nooit! Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Dit lijkt een negatieve dag te worden. Je humeur is al niet geweldig en dan kun je die venijnige opmerkinge­n uit je omgeving al helemaal missen als kiespijn. Vertel wat je dwars zit, dat levert begrip op.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Ben je single, dan ben je helemaal op jezelf gefixeerd en laat je nauwelijks plaats over voor anderen. Als je laat zien dat je wel contact wil lacht het leven met vrienden je weer toe.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Dit wordt een bijzondere dag vanwege een hernieuwde band met een partner die helemaal op jouw lijn zit. Single: érgens schittert die zeldzame parel die alles op z’n kop zal zetten! Waterman 21-1 T/M19-2 Het ene na het andere probleem duikt op: dingen die vergeten zijn, gedoe aan het thuisfront. Bereid je dus maar voor op een paar minder aardige verrassing­en. Gelukkig wordt het vanavond beter.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Je wil graag de levensgeni­eter uithangen. Venus gaat daar helemaal in mee op voorwaarde dat je ook je partner betrekt in al je plannen, anders kun je het allemaal wel vergeten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium