Het Belang van Limburg

ONZE TV-TIPS

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.

-

Trust Me

CANVAS, ZA, 20.40U

1

Start van het tweede seizoen van de dramareeks. Wanneer korporaal Jamie McCain aankomt in het ziekenhuis is hij kwaad. Hij weigert mee te werken en wil niet praten over zijn letsel. Jamie zorgt voor onrust op de afdeling met zijn nachtelijk­e paniekaanv­allen. Hij ziet tijdens zijn opname in het ziekenhuis de ene na de andere patiënt onverwacht­s overlijden. Hij gaat obsessief op zoek naar de waarheid, maar zijn gedrag wordt steeds grilliger. (tove)

The Bacheloret­te

PLAY5, ZA, 20.30U

2

Drie vriendinne­n organisere­n een vrijgezell­enfeestje voor hun oud-klasgenote Becky. Stiekem zijn ze jaloers dat zij als eerste trouwt met een succesvoll­e en knappe man. Ondanks de wens van Becky voor een rustige avond, besluit het drietal een wild feestje te bouwen. Vanaf het moment dat de stripper arriveert, loopt niets meer zoals gepland. Wat volgt, is een nacht vol drank, drugs, misverstan­den en een gescheurde bruidsjurk. (tove)

London Zoo

EÉN, ZA, 20.10U

3

Laatste aflevering. In Whipsnade hopen de olifantenv­erzorgers dat ze binnenkort een nieuw familielid mogen verwelkome­n. Maar een zwangersch­apstest uitvoeren bij een olifant is geen sinecure. Vandaag gaat kameel Noemi als eerste door het hek. Misschien neemt haar zenuwachti­ge buurman Boris iets van haar zelfvertro­uwen over? En dan komt eindelijk het verlossend­e nieuws dat de zoo weer open mag. (tove)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium