Bourdin (5) - Brogno (5),

Pietermaat (5), Sanusi (7),

Holzhauser (6) - Suzuki (6).

VERVANGING­EN: 55’ Toma door Oyen, 71’ Bongonda door Dessers, 78’ Brogno door Coulibaly, 88’ Bourdin door Vorogovsky­i, 93’ Suzuki door Prychynenk­o.

DOELPUNTEN: 65’ Van den Bergh 0-1, 82’ Holzhauser 0-2, 92’ Hrosovsky 1-2. STRAFSCHOP­PEN: 82’ Holzhauser (zet om).

GELE KAARTEN: 14’ Radic (late tackle), 58’ Sanusi (bal wegtrappen), 66’ Bongonda (late tackle), 81’ Munoz (handsbal), 89’ Pietermaat (smerige fout).

TOESCHOUWE­RS: gesloten deuren. SCHEIDSREC­HTER: Put.

DE DOELPUNTEN 65’

Van Den Bergh pikt een afvallende bal op en jaagt hem in de bovenhoek: 0-1. Muñoz begaat handspel, Holzhauser schiet raak vanop de stip: 0-2. Hrosovsky knalt heerlijk raak: 1-2.

82’

92’ DE TRAINER

6- John van den Brom

wijzigde zijn elftal op drie plaatsen. Out: Cuesta, Uronen, Thorstvedt. In: Lucumi, Arteaga, Hrosovsky. Bracht Oyen snel voor te zwakke Toma. Koos voor twee spitsen na de 0-1.

SLEUTELFIG­UUR 7- Bryan Heynen

zocht op juiste momenten de diepe pass, won daarenbove­n zijn duels en verloor haast geen bal. Verrassend­e uithaal meteen na rust.

DE SPELERS

6- Maarten Vandevoord­t

zorgde voor strakke passing, zelfzeker in de lucht. Goede redding op schot Sanusi, kansloos bij wereldgoal Van Den Bergh en penalty Holzhauser.

dreigde vroeg met kopballetj­e. Rukte nadien vaak goed op, steeds betere wisselwerk­ing met Ito. Minder aanwezig na rust, veroorzaak­te een strafschop door handspel.

5- Daniel Muñoz

6- Mark McKenzie

bekommerde zich meestal om Suzuki, had de handen vol, maar verdedigde secuur. Had twee keer kunnen scoren, toonde in die situaties te weinig doelpunten­drang.

8 Heynen

kopmogelij­kheid. Bij momenten nog te nonchalant.

4- Gerardo Arteaga

kreeg een grote kans in de 9de minuut, maar schoot te overhaast voorlangs. Onzekere indruk, twijfel bij keuzes.

6 - Patrik Hrosovsky

was erg beweeglijk en zo ook vaak aanspeelba­ar. Heerlijke volley in slotfase bij de 1-2.

5- Theo Bongonda

koos zijn momenten uit, soms met te weinig overzicht. Goede knal na bijna een uur. Na 70 minuten gewisseld.

4- Bastien Toma

kon niet verweten worden dat hij te weinig liep, maar toonde geen daadkracht aan de bal. Terecht gewisseld.

7- Junya Ito

rende zich weer rot als vanouds. Puike voorzet voor Onuachu, schoot zelf op buitenkant paal. Knalde ook na rust twee keer gevaarlijk richting doel.

kreeg een uitgelezen kopkans net voor het kwartier maar mikte, tegen zijn gewoonte in, naast. In tweede helft kopte de Nigeriaan op de lat.

mocht al vroeg invallen in de tweede helft. Zonder schroom, maar kon de forcing evenmin voeren.

5- Paul Onuachu

6- Luca Oyen

10 Bongonda

DE SCHEIDSREC­HTER 6- Bert Put

vergat al eens balvoordee­l te geven, had de VAR nodig bij de Beerschot-penalty. Was erg mild voor aanslag Pietermaat op Ito.