Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

DINSDAG 23 FEBRUARI

Ram 21-3 T/M 20-4 Je hebt een berg werk waar je alleen doorheen komt met een flinke portie doorzettin­gsvermogen. Wijs goedbedoel­ende collega’s die je willen helpen niet af. Een vriendelij­k woordje doet soms wonderen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Je houdt er flink de pas in, wat je werk ongetwijfe­ld ten goede komt. Maar overdrijf het niet! Als je te diep in je reserves moet tasten, bereik je je doel niet. Liefde: een perfecte avond.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Financiële zorgen dreigen je op hol te laten slaan. Overdrijf je het niet een beetje? Blijf rustig en probeer de problemen bij de wortel aan te pakken, anders komen ze steeds weer terug.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Het lijkt allemaal als gesmeerd te lopen, maar voor sommige Kreeften laat de veranderin­g waar ze op hoopten wel erg lang op zich wachten. Ook bij jou? Houd de moed erin, de tijd is in je voordeel.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Je bent dynamisch en altijd in beweging. Wie kan daarmee wedijveren? Overdrijf het echter niet en pas op dat je bepaalde mensen niet tegen de haren in strijkt. Zeker niet als ze invloedrij­k zijn. Maagd 24-8 T/M 23-9 Dankzij interessan­te gesprekken kan je je werkwijze verbeteren en je rendement doen toenemen. Eigenlijk loopt het allemaal best goed. De dingen die je onderneemt lijken op succes uit te lopen. Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Richt je aandacht op motiverend­e taken als je het even niet zit zitten, en probeer samen te werken met flegmatiek­e en optimistis­che collega’s. Anders dreig je kopje onder te gaan in de stress.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Dankzij je aangeboren realisme komt het niet vaak voor dat je situaties volledig verkeerd inschat. Hopelijk is dat ook het geval als een paar dromers je een fantastisc­h scenario voorleggen.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een dag waarop je veel kan bereiken, zowel op het werk als privé. Houd vast aan je eigen ideeën, ook als anderen je daarvan proberen af te houden. Single, iemand op het werk trekt je aandacht.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Beslissing­en nemen is niet altijd gemakkelij­k. Je weegt de voors en de tegens af en houdt ook rekening met de reacties… Zet door en denk in de eerste plaats aan je eigen belangen. Waterman 21-1 T/M19-2 In zakelijk opzicht verloopt alles prima. De volgende stap is dat je in contact komt met invloedrij­ke personen die je kunnen steunen bij bepaalde projecten. Loop daar echter niet mee te koop!

Vissen 20-2 T/M 20-3 Een negatieve dag waarop niets goed lijkt te gaan. Van de andere kant: maak er geen drama van en blijf realistisc­h. Single, je valt misschien voor iemand van buiten je gewone kringetje.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium