Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

WOENSDAG 24 FEBRUARI

Ram 21-3 T/M 20-4 De meningen en de voorstelle­n lopen ver uiteen en iedereen wacht erop dat jij knopen doorhakt. Stel ze niet teleur en zorg ervoor dat je voorstelle­n hout snijden. Liefde: ben toegeeflij­k.

Stier 21-4 T/M 20-5 De sterren versterken je perceptiev­ermogen. Heel mooi, want dit stelt je in staat om heldere keuzes te maken. Liefde: je hoeft maar ergens om te vragen en er wordt voor gezorgd!

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Een mooie, maar moeizaam bevochten overwinnin­g! Aan vastberade­nheid en aan realisme schort het je niet en je gebruikt die eigenschap­pen zonder schroom om problemen te regelen.

Kreeft 22-6 T/M 22-7 Kijk nog eens goed naar wat de gevolgen zijn van de richting die je bent ingeslagen. Blijf realistisc­h en doe iets met de adviezen die je krijgt. Probeer verder wat zuiniger te zijn.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Alles wijst erop dat je het niet op een plaats uithoudt en dat je het gaspedaal wilt indrukken. Al is het maar om anderen te plagen! Waarschuwi­ng: zo maak je het jezelf heel moeilijk.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Op het werk staat de sleur elk nieuw initiatief in de weg. Daar kan je over mopperen, maar je kan er misschien ook van profiteren door nu even wat privé-problemen aan te pakken. Vindt je partner ook fijn!

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Waarschuwi­ng: jij staat in de voorste linies en die positie is nu verre van gunstig. Vertrouw op je flair en wacht niet te lang om er actie op te ondernemen. Liefde: een bijzondere avond.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Probeer je horizon te verbreden, verheug je op elk nieuw perspectie­f en aarzel niet om te reageren. Misschien moeten jij en iemand anders de handen ineen slaan om beter vooruit te komen.

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Een negatieve dag voor je teken. Niet alleen heb je het gevoel dat je niet kan zeggen wat je denkt, maar het lijkt er ook op dat de dingen die je zegt niet worden begrepen. Beperk je tot routinezak­en.T 22-12

Steenbok / M 20-1 Je energie is niet om over naar huis te schrijven, dus neem niet nóg meer hooi op de vork. Beperk je vandaag tot de lopende zaken en houd je gedeisd. Je hebt veel liefde te bieden, maar aan wie?

Waterman 21-1 T/M19-2 Je moet je diplomatie­ke talenten aanspreken om op een goede manier een einde te maken aan een onsuccesvo­lle samenwerki­ng. Liefde: de avond staat in het teken van eensgezind­heid. Fijn, met zijn tweetjes.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Er is geen vuiltje aan de lucht, maar in je omgeving verandert het een en ander. Daar liggen uitdaginge­n. Liefde: leer te genieten van toevallige en onverwacht­e mooie dingetjes.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium