Het Belang van Limburg

FC LIMBURG REGIO

-

Nieuw project in Bilzen? De kans dat Bilzen-Waltwilder in eerste provincial­e verdwijnt is reëel. Spouwen-Mopertinge­n en Bilzen-Waltwilder voeren momenteel gesprekken, maar van een fusie willen ze niet spreken. De bedoeling is de stad erbij te betrekken om een nieuw project uit te bouwen. De nieuwe naam zal niet refereren naar de huidige betrokken clubs. Voor 15 april moet alles in orde zijn. (jc)

THES/WINTERSLAG: Davy Heilman (40) van Winterslag stopt als doelman en gaat aan de slag als keeperstra­iner bij de jeugd van THES Sport. (bsa/kj)

ACHEL: Achel VV (1prov.) heeft zich versterkt met Kenneth Ulenaers (Balen), Ivan Rosario (Helson), Maxim Schouteden (Witgoor) en Jarne Stelten (Lindelhoev­en). Verlaten de club: Kevin Wielockx (Lindelhoev­en), Giovanni Dors, Florin Theuwis (beiden Pelt). Nieuwkomer­s voor de B-ploeg in vierde provincial­e zijn Pieter Van Nerum, Pieter Bloemen, Raf Theunissen en Jarno Verberne (allen Breugel), Steff Nijssen (Lille), Bert Van Den Dungen (KFC Hamont). (jc)

HOEPERTING­EN: HIH Hoeperting­en (2B) heeft Jelle Hoevrechts (Gravelo), Koen Proesmans (RKSV Minor, Ned), Enrique Vangils (Heur-Tongeren) en Rino Vrancken (KVK Wellen) vastgelegd voor volgend seizoen. Jarne Poppe wordt van de U19 doorgescho­ven naar de A-kern. (bs)

LEUT: Leut (4B) heeft zich versterkt met Bjarni Dexters (Grimbie 69) en Vito Di Benedetto (Molenbeers­el).

(bsa)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium