Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

-

HOROSCOOP 26 FEBRUARI

Ram 21-3 T/M 20-4 Er zijn van die dagen dat je geduld moet hebben. Laat bepaalde zaken eerst even rijpen. Blijf dus kalm, ook als je vindt dat een idee wel erg lang nodig heeft om helemaal tot wasdom te komen.

Stier 21-4 T/M 20-5 Op het programma: een financiële regeling, een verleideli­jk contract of een grote stap in de goede richting. Al met al toont dat weer aan dat de weerbarsti­gheid van de Stier zo gek nog niet is. Tweelingen 21-5 T/M 21-6 De dalende Maan zorgt ervoor dat je bevoorrech­t bent. Ben spontaan, je mag ervan uit gaan dat je ideeën weerklank vinden. Ben je single, dan raak je onder iemands charmante invloed. Kreeft 22-6 T/M 22-7 Dankzij je fantasie en een vleugje empathie, ben je in staat om alle obstakels uit de weg te ruimen en van deze drukke dag een succes te maken. Single, tijd om af te dalen uit je ivoren toren.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 De weer dalende Maan kan ervoor zorgen dat op het laatste moment nog allerlei zaken worden veranderd en jij je plannen moet wijzigen. Liefde: in je relatie is het tederheid troef.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Bij de verplichti­ngen die je worden opgelegd is er een aantal wat waar je vraagteken­s bij kunt zetten. Doe dat dan ook! Liefde: bereid je maar voor op een sensueel avondje.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Je boodschap wordt begrepen. Misschien moet je daarom niet aarzelen om verzoeken te uiten die je aan het hart gaan. Samen komen jullie tot vruchtbare gesprekken en goede ideeën voor de late uurtjes.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Zoveel deadlines om te halen, dat je de draad kwijt dreigt te raken. Dat heb je zo tegen het weekend als alles door elkaar loopt. Dus: organiseer, plan goed en delegeer ook eens iets. Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 Geruchten zorgen voor drastische veranderin­gen, iets dreigt behoorlijk uit de hand te lopen. Zet je schrap en kijk snel of je erbij betrokken bent. Single, houd je gevoelens onder controle. Steenbok 22-12 T/M 20-1 Een dag waarop een beroep wordt gedaan op je gezonde verstand. Soms moet je immers moeilijke keuzes maken en doe je er goed aan je vooral niet door je omgeving te laten beïnvloede­n.

Waterman 21-1 T/M19-2 Bij een dalende Maan gaat het alle kanten op. Je probeert zo goed en zo kwaad als het kan in het zadel te blijven. Dat zal niet gemakkelij­k zijn, maar als je de handen uit de mouwen steekt, lukt het. Vissen 20-2 T/M 20-3 Deze dag ben je een echte bezige bij. Stipt, nauwkeurig en zonder iets te verspillen. Je pakt alles aan en laat niets versloffen, maar je moet het natuurlijk ook niet overdrijve­n.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium