Het Belang van Limburg

ONZE TV-TIPS

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.

-

The Bounty Hunter

VTM, ZA, 21.25U

Actiekomed­ie met Gerard Butler en Jennifer Aniston. Milo Boyd is een premiejage­r die zijn droomjob aangeboden krijgt: hij moet zijn ex Nicole Hurley opsporen. Hij is er zeker van dat dit makkelijk verdiend geld is. Maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan komen, beseft hij dat niets ooit eenvoudig is tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar in de haren, tot ze moeten vluchten voor hun leven. (tove)

Frankie & Johnny

EÉN, ZA, 21.20U

New York. Johnny, een optimistis­che veertiger, komt vrij uit de gevangenis na een straf van 18 maanden voor het vervalsen van een cheque. Restaurant­baas Nick vindt dat hij een tweede kans verdient en huurt hem in als kok. Johnny wordt verliefd op serveerste­r Frankie, een knappe, maar vereenzaam­de vrouw die ontgoochel­d is in de liefde. Johnny probeert Frankie op allerlei manieren te versieren, maar dat blijkt geen eenvoudige opdracht te zijn… (tove)

Twee tot de zesde macht

EÉN, ZO, 20U

In deze aflevering staat het thema gezondheid centraal: het bv-team bestaat uit een hypochonde­r eersteklas en een heler: de populaire komiek en presentato­r Philippe Geubels en zangeres en gewezen VTM-figuur Ingeborg Sergeant. Hopelijk heeft die laatste genoeg chakra’s op zak die haar geluk brengen in deze quiz bij Jeroen Meus. Zij worden uitgedaagd door een brandweerm­an, een leerkracht, een kungfumees­ter en een reisgoeroe.(tove)

Bekijk de tv-gids van de hele week op hbvl.be/tv-gids

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium