Het Belang van Limburg

ONGEVALLEN

-

BERINGEN

Op de terril aan be-Mine is gisteren rond 14.45 uur een mountainbi­ker gewond geraakt. De 22-jarige fietser uit Wijnegem viel op het technische parcours en belandde een stuk lager. De brandweer moest het slachtoffe­r naar beneden helpen. De jongen werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

BILZEN

In de Brugstraat is gisterocht­end rond 9.30 uur een 60-jarige fietsster uit Bilzen gewond geraakt. Ze kwam er in aanrijding met een auto.

DIEFSTALLE­N

BERINGEN

In de Nijverheid­sstraat is gisteren de diefstal vastgestel­d van een driedelige aluminium ladder.

OUDSBERGEN

In een appartemen­t op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek is maandag een diefstal vastgestel­d. Er werden een gsm en geld gestolen.

RIEMST

In de Pastoor Counestraa­t is ingebroken in een huis. De achterdeur werd maandagavo­nd vernield. Er is een laptop gestolen.

DIEST

Op de Postbaan in Schaffen hebben dieven de kentekenpl­aat van een voertuig gestolen. Recent zijn ook elders in het Hageland kentekenpl­aten gestolen.

LANDEN

In de Kruiskenss­traat drongen dieven binnen in de garage van een woning. Zij gingen met een racefiets aan de haal.

In een tuinhuis aan de Helstraat maakten inbrekers ook een fiets buit. Beide diefstalle­n zijn maandag vastgestel­d. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de feiten.

CONTROLES

BERINGEN

In Koersel in de Pieter Vanhoudtst­raat is gisteren het rijbewijs ingetrokke­n van een bestuurder. De man had te veel gedronken.

DIEST

De politie Demerdal heeft twee minderjari­gen gearrestee­rd die het voorbije weekend meerdere personen belaagden en bespuwden. Ze zijn na verhoor vrijgelate­n, maar mogen hun gedrag binnenkort aan de jeugdrecht­er

uitleggen.

DIEST

De voorbije dagen heeft de politie Demerdal vijf rijbewijze­n ingetrokke­n: vier voor drugs, één voor overmatig alcoholgeb­ruik.

KORT

DIEST

In de Overstraat heeft de politie een sluikstort ontdekt. De agenten zijn erin geslaagd de dader te identifice­ren.

De politie verbalisee­rde ook een sluikstort­er die afval achterliet in de Smeyersstr­aat.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium