Het Belang van Limburg

“Toch raar dat Samina al eens proefde van haar bord”

-

“Ik vond het vorige week nog verdacht dat Katrien zo weinig verkeerd deed, maar blijkbaar deed ze echt niets mis”, lacht Christian, nu de vaatchirur­g een rood scherm heeft gekregen. “Ik vond Samina vorige zondag opvallen.”

De Limburgse bengelt nochtans helemaal onderaan de polls.

“Ja, maar toen ze een boodschap op het scherm van de herfstbeel­den moest krijgen, is er toch iets serieus misgelopen bij het tellen. En dan bij dat diner... Ik vond het raar dat ze al eens proefde van haar bord. In zo’n setting weet je toch dat er iets speciaal gaat gebeuren? Dan wacht je met eten.

Het zou mij niet verbazen moest dat een gefakete reactie zijn. Op zich maakte het niet uit of de mol op een bomstoel zat of niet. Deze groep gaat duidelijk voor pasvragen. Als mol heb je bij zo’n opdracht niet veel werk. Je kan wat liegen en meedoen met de rest.”

Staan Lennart en Annelotte nog steeds bovenaan je lijstje?

“Die twee kan ik niet loslaten. Annelotte zat tijdens het bingewatch­en in een goede positie om de opdracht te sturen. Ze kon Katrien afleiden zodat die niet naar het scherm met de tips keek én ze had de afstandsbe­diening in handen. Als Annelotte echt de mol is, was het best wel grof dat ze Sven slechts één pasvraag gaf.” (lacht) “Lennart heeft tijdens het voetballen meer onderstebo­ven gelegen dan echt gespeeld. Het leek alsof hij zijn best deed, maar het heeft niets opgebracht. Philip en Sven worden daarentege­n steeds minder verdacht voor mij. Sven is de enige die gescoord heeft bij het voetballen. Bij het fietsen hebben ze hun tijd genomen om de tips zichtbaar in beeld te krijgen. Ze zijn ook de hele nacht, of toch zolang het weer het toeliet, aan die rotswand blijven hangen. Dankzij hen zit er 2.000 euro extra in de groepspot.”

→ ‘De Mol’, Play4, zondag, 19.55 uur

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium