Het Belang van Limburg

HOROSCOOP

HOROSCOOP 20 JULI

-

Ram 21-3 T/M 20-4 Mercurius spoort je aan om te doen alsof alles je heel gemakkelij­k afgaat. Je tegenstand­ers zijn met stomheid geslagen en juist dat geeft je de kans om ze het gras voor de voeten weg te maaien.

Stier 21-4 T/M 20-5 Als je vandaag op verovering­stocht gaat, kan dat op een teleurstel­ling uitlopen. Bereid je liever voor op iets dat in de toekomst zonder twijfel gaat spelen. Liefde: je partner heeft interessan­te ideeën.

Tweelingen 21-5 T/M 21-6 Er zijn van die momenten waarop alles mis dreigt te lopen, ook vandaag weer. Gelukkig duurt dit niet lang want later op de dag word je ingeschake­ld bij de oplossing van een netelig probleem.

Kreeft 22-6 T / M 22-7 De stijgende Maan en de Zon geven je energie en intuïtie. Dat kan je opvatten als een vrijbrief om vandaag je eigen koers uit te zetten. Overdrijf het echter niet, want met je conditie lijkt het minder goed gesteld.

Leeuw 23-7 T/M 23-8 Deze dag is goed om oude banden aan te halen maar ook om nieuwe contacten te leggen. Dit geldt op de eerste plaats voor vriendscha­ppen en op liefdesgeb­ied, maar het kan ook heel nuttig zijn op het werk.

Maagd 24-8 T/M 23-9 Op het werk is het rustig, maar je ontdekt wel dat je veel gemeenscha­ppelijk hebt met een collega die je nog niet zo goed kende. Dat kan trouwens een heel aparte wending krijgen, vooral als je single bent.

Weegschaal 24-9 T/M 23-10 Op het werk lijkt de lucht vandaag op te klaren. Misschien krijg je goed nieuws over een plek waar je graag zou willen werken of krijg je nieuwe taken waar je al een tijdje op zat te vlassen.

Schorpioen 24-10 T/M 22-11 Alleen door af te wijken van de platgetred­en paden, kan je vandaag op het werk succes boeken. Datzelfde geldt ook voor je relatie. Ben creatief en kieper bepaalde gewoontes zonder pardon overboord. Het zal je opluchten!

Boogschutt­er 23-11 T/M 21-12 De aangekondi­gde veranderin­gen dienen zich aan maar sommige slimmerike­n gebruiken trucjes om hun eigen belangen te verdedigen. Liefde: iemand luistert niet naar je advies en loopt nu tegen een muur aan.

Steenbok 22-12 T/M 20-1 Je hebt veel energie en je probeert je werk zo snel mogelijk af te handelen. Als je hierdoor wat eerder naar huis kan, heb je kans dat je onderweg een alleraardi­gste ontmoeting hebt met een bijzonder iemand.

Waterman 21-1 T/M19-2 Een negatieve dag in een periode van stijgende Maan. Van de ene kant worden je initiatiev­en toegejuich­t, van de andere kant lijkt er de rem op te worden gezet. Liefde: laat je niet leiden door passie of jaloezie.

Vissen 20-2 T/M 20-3 Veel problemen op het werk, maar als je de situatie goed analyseert vind je een sluipweg en kan je alle obstakels omzeilen. In de liefde is het een ander verhaal: ga recht op je doel af!

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium