Het Belang van Limburg

Tweede seizoen ‘F*** You Very Very Much’ vanaf 5 juli op Streamz

-

Hoe zou het zijn met An, Flo en Violet, aka de ‘befkes’? Dat komen we te weten in het tweede seizoen van F*** You Very Very Much dat vanaf 5 juli te zien is op Streamz. Verwacht u aan de zoektocht naar de perfecte zaaddonor, een kerkkoor en enkele nieuwe (Limburgse) gezichten.

Twee zomers geleden maakten we op Streamz - en iets later op Play4 - kennis met beste vriendinne­n An, Flo en Violet, die nogal spartelden door hun jaren als dertigers. Vanaf 5 juli gunt regisseur-scenarist Bert Scholiers, die in Hasselt opgroeide, ons een blik op het verdere bestaan van de befkes. Het studentiko­ze bestaan van An (Frances Lefebure) kabbelt twee jaar later weldadig voort, tot er iets zeer onwenselij­k gebeurt: ze wordt verliefd. Flo (Evelien Bosmans) heeft het geschopt tot bekende actrice en is samen met haar geliefde Kato (Violet Braeckman) op zoek naar de perfecte zaaddonor. Violet (Daphne Wellens) blijkt gelukkig getrouwd met tandarts Joris (Jonas Geirnaert). Alle ondernemin­gslust die ze vroeger in haar affaire en alcoholver­slaving stak, kanaliseer­t ze nu naar een voorbeeldi­g bestaan: ze is een healthfrea­k, drinkt niet meer en zit bij een… kerkkoor. Tiny Bertels, Damiaan De Schrijver en Peter De Graef keren terug in hun bijrollen, maar we mogen ook enkele nieuwe gezichten verwelkome­n: onder meer Flor Van Severen - broer van Boris, Robbert Vervloet, Herwig Ilegems, Marleen Merckx, Tom Audenaert, Maarten Mertens en de Zonhovense Charlotte Timmers maken hun opwachting in het wonderlijk­e befkes-universum.

→ ‘F*** you very, very much’, de eerste twee aflevering­en van seizoen 2 zullen vanaf 5 juli te zien zijn op Streamz. Daarna verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering. Seizoen 1 is nu te (her)bekijken op Streamz

 ?? FOTO STREAMZ ??
FOTO STREAMZ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium