Het Belang van Limburg

Ooit begon het met een kerstfeest­je, nu begint het met vergiffeni­s

Liefde doorstaat de zwaarste stormen, weet nu ook ex-Miss België Celine Van Ouytsel (27). Anderhalf jaar na de breuk met haar vriend Andreas, vormen de twee weer een koppel.

- Eva De Poorter

“We zijn opnieuw naar elkaar toegegroei­d. Wat er vroeger is gebeurd, dat is water under the bridge.” Celine Van Ouytsel laat het kort vallen in een interview met Humo. Ze is opnieuw samen met Andreas Bonne, een tandarts met wie ze ook tussen september 2021 en oktober 2022 een relatie had. Tot naar buiten kwam dat hij toch niet helemaal eerlijk met haar was geweest, en dat hij haar meermaals had bedrogen.

Overspel was een no go, had ze al eerder te kennen geven in de podcast Lotte gaat diep met seksuologe Lotte Vanwezemae­l. “Voor mij is het een stap te ver. Dat zou mij enorm hard raken”, vertelde ze daar destijds. “Want ik kan me niet voorstelle­n dat ik dat zelf zou doen. Ik heb het nog niet meegemaakt, dus ik weet niet hoe ik ermee zou omgaan. Maar ik denk dat ik er het heel moeilijk mee zou hebben. Opnieuw

dat vertrouwen winnen, is heel moeilijk.”

Het lijkt erop dat het koppel daarin geslaagd is, al wil ze er verder niets meer over kwijt, klonk het. Het verleden is het verleden. Het is uitkijken naar de toekomst met Andreas. De twee leerden elkaar in 2018 kennen, tijdens een kerstfeest­je bij haar tante. “Mijn nicht is al jaren bevriend met hem en had hem uitgenodig­d”, vertelde ze in 2021 in Dag Allemaal. “We hebben die avond gedanst en de klik was er onmiddelli­jk. Maar daar is het toen bij gebleven. Ik was nog te veel bezig met mijn rechtenstu­die.”

Corona en Miss België

Wel gingen ze enkele keren op stap. Vervolgens kwamen Miss België en corona. “Toen hadden we geen contact”, vertelde ze bij Story. “In de lente van vorig jaar (2021, red.) zochten we allebei opnieuw toenaderin­g via sociale media.”

Daar had Andreas het geluk dat ze elkaar al kenden, want Van Ouytsel liet eerder al verstaan dat ze nogal wantrouwig was tegenover mannen die haar berichten stuurden via Instagram en consorten. Bovendien had ze tijdens haar carrière als Miss al vragen gekregen over haar singleleve­n, maar ze wilde dat niet zomaar opgeven voor eender wie. “Ik voelde me goed als single en hield eerst de boot af. Maar enkele maanden later gaf ik toe. Daarna ging het redelijk snel. Hij heeft zijn best moeten doen, maar de aanhouder wint.”

Tijdens de avant-première van

“Toen Van Ouytsel de foto’s met Andreas van haar sociale media verwijderd­e, was dat een teken aan de wand. Later bevestigde ze: ze waren uit elkaar, door zijn bedrog”

Red Sandra verschenen ze voor het eerst samen op de rode loper, waar ze hem trots voorstelde als haar lief. Na zeven maanden verhuisde Van Ouytsel van de Kempen naar Antwerpen en gingen ze samenwonen. Ze noemde hem ook “de man van haar leven” en hij was haar eerste grote relatie. “Hij steunt me volledig in mijn job. Echt, we zijn een goede match”, zei ze in Story.

Plots verwijderd­e ze alle foto’s van hen samen van haar sociale media. Een teken aan de wand, want niet veel later bevestigde ze dat ze uit elkaar waren. De reden: zijn bedrog. Ze vertrok uit hun appartemen­t, terug naar haar ouderlijke huis waar ze weer tot rust kwam. Al werd ze wel voorzichti­ger om iets prijs te geven over haar liefdeslev­en. Tot nu dus. Nu mag iedereen weten dat ze opnieuw gelukkig is mét Andreas.

 ?? © PETER DE SMEDT / CC ?? Celine Van Ouytsel en Andreas Bonne, toen ze in 2021 voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Nu geven ze hun relatie een nieuwe kans.
© PETER DE SMEDT / CC Celine Van Ouytsel en Andreas Bonne, toen ze in 2021 voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Nu geven ze hun relatie een nieuwe kans.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Belgium